![]() |
cestitam ti na Tirosu i nek te dobro sluzi.Sve ostalo sam vec pisao,zna se ko je doktor za Yamahe.
|
Psr a 2000
1 Privitaka
Psr a 2000
Radim kolegi ritmove i boje , pa evo da metim jednu draif dvojku , cisto da procenite kako to zvuci na psr a 2000 inace boje u aranzeru i solo su iz nekog dodatka .... balkan set expansion pack |
tyros 2
1 Privitaka
Sredjujem tyros 2 , pa sam poceo malo sa tercama da se bavim , radim samples terce , pa da postavim da i vi cujete kako mi radi masina , polako ga sredjujem , pa cu da postavim komplet sve , zasad samo ovaj primer
|
Lepo druze,svidja mi se kako zvuci,daj samo malo pojacaj dobos i fuseve,ovako ti dominiraju bas i kontra.
Pozdrav druze! |
Hvala bobane , uradicu tako , i ja sam primetio ,,,,, polako ga sresjujem , al ,,,, dogodine dobijam na poklon t3 , uf , opet sredjivanje hahahaa ,,,,,
|
samo napred gagi,za sad obecava.
|
Lijepo zvuči. Ali kao što je rekao Boban, ne samo fus i doboš, uopće nema bubnja u snimci.
Ne brini, kod prelaska na Ty3 neće biti mnogo problema. Potrebne su samo male kozmetičke promjene soundova, a ostalo će raditi još bolje. |
tyros 2
1 Privitaka
Evo jednog ritma radjen za tyros 2 ... rec je o jednom balada ritam . slusaj te primer , ja i moj kolega buduci pevac otpevo je jednu rumunsku popularnu baladu .. momak je pocetnik i veyba samnom nekih nedelju dana .:">
|
Kolce sty
1 Privitaka
kolce sty
Evo dragi prijatelji ovako mi radi tyros 2 , bubanj sam malo smanjijo , ne volim na dvojkama da dominira bubanj nego bas i kontra i jos po nesto . ;) |
Ja mislio ti presao na Korga.. :)
Salim se,odlicno je ovo gagane,samo naprijed. |
Trenutno vrijeme na Forumu 21:55 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org