![]() |
1 Privitaka
|
1 Privitaka
@Dell imam i ja jednog takvog klinju, hehe, moj sestric, jos malo pa ce njih dvojica biti dovoljno stari da ih vodimo kod "uciteljice" :lol:, red je i mene su vodili:lol:.
|
mislis kosto je Milan vodio Misu u Zikinu Dinastiju na violinu, pa Zika rekao, uhh gde bi ja dogurao da sam imao takvu profesoricu :lol:
|
Da li ste vas dvojica dovoljno stari i odgovorni da ih vodite do "uciteljice"? =))
|
Eh bas to :lol:, da nauci momak sve sto mu treba u zivotu posle :lol:.. Lijepo ih u sobicu i nek vjezbaju, a na vratima napisati "tisina razvijamo film" :lol:
P.S. definitivno najbolja domaca serija koju sam gledao Dodato: hehe @milanceshow vidis u pravu si, nisam o tome razmisljao, ali opet dok oni porastu dovoljno da mozemo da ih vodimo, valjda i mi steknemo neko iskustvo do tad.. nadam se:lol: |
bemu zivot, jesmo li mi dovoljno odrasli da idemo do "uciteljice" a ne oni :D
|
Mene su vodili rodjaci noc posle 18-tog rodjendana :D, al opet mi nisu sve lekcije bas jasne :lol:
|
1 Privitaka
Prebacujem si slike u komp,pa evo jedne starije ...
Prepoznajete li pjevačicu ? |
1 Privitaka
evo i od mene nesto, tu cucim i lupam na kljavu :D
pre i posle :"> |
druga slika nece?!
|
Mozda si krupniji pa nemoze da stane...=))=))
|
1 Privitaka
da probam opet ...
sry za dzumbus kojeg sam napravio :)) |
Grandija kakve su to sve sprave?Ja pola nemam od toga heheh...Poooz
|
1 Privitaka
nista narocito druze ... maltene bizuterija :lol:
gore: MU50 ispod: FB01 pa TX81Z desno: USB-DVD (moj interni crko pre dan dva ...= ispod: JV1010 za 60,- evrica :D onaj kasetofon drzim jos za neke stare kasete =)) |
Levo Video rekorder desno aprat za reanimaciju (maznuo od ambulantu), dole detektor za laz .... nista vazno :lol:
Salim se Grandia ..... opasna ova tvoja laboratorija ali stvarno mnogo kablove ;) |
1 Privitaka
ma josh nisam prikljucio sve :lol:
na mixeru ostalo josh prazno: in/out za externi efekt, control out za aktivne monitore, in/out to 2trak :) FB01 sam ubacio u input od MU50 ...steta sto na taj input ne mogu da koristim EFX od MU50 ... moze tek od MU90 ako se ne varam ... mozda moze to i bolje da se sredi al kratki su i moji zivci kao sto su kablovi :( evo josh desna strana - to je naglavnije ... bez soundkartice nista |
Vlade Divac i Dzej :lol:
|
Brate, to je pravi pevač.
Em zna da radi posao, em portabl izdanje. Za pod ruku... Nosiš gde god hoćeš. Ne zauzima prostora. Vujadine, si ga zvao na forum? :)) |
Lepo ti stoji violina!!!
|
Hvala...a ko je ovaj pored? Zna li neko?
|
Ne znam ko je taj lik....ali ti si definitivno promasio kada si se odlucio za klavijaturu kao instrument ....violina ti KULJ stoji :lol::lol:
|
Stvarno mu lepo stoji violina.
Vec ga zamisljam u nekom satoru kako dere violinu....... |
**
Odmah mu menjamo nick u Paganini...=))
Milance mi skrenuli sa teme...ce popijemo karton .....aaaa? |
Ima da se samobanujemo!!!! :)
|
moderatori - kamikaze ;)
|
Ova slika sa Dzejom je pravo ispala hehehe....Pozz
|
1 Privitaka
Evo jedna slika,
sa jednog nedavnog susreta, kad je kolega @zdravkomaria sa svojom suprugom, na povratku za Njemačku, svratio kod mene na kavicu. Jeste doduše, da me je čekao za svirku, a ja njega da javi kud i kad da dođem k njemu...i došlo je do malog nesporazuma, kojega smo riješili uz rakijicu:D:D:D |
@svirko
Prijatelju,sto nisi uvukao stomak i iskocila bi ti grba na ledjima. Ali ona se ne bi vidjela na slici....:) Za utjehu,nisam ni ja nista bolji u tom pogledu....:) |
@svirko
Reci zeni da ti pegla majce na dasci za peglanje,a ne na lavoru! :) |
@Sejox, @milance.........=))=))=))=))
aaaaa, da znate samo da sam smršavio 200 grama..... a dok još krenem na nogomet.......ijuuuuuuuuu.... ostat će kost, koža i naočale od mene:D |
Ma mozes i na fudbal da ides,ali ipak kazi zeni da ti ne pegla majce na lavoru!!! :D
Salim se ja malo....... :) Ali joj reci za svaki slucaj..... :D |
@Milane...brate...
a da ja tebi dam njezin broj mobitela...pa da joj ti to objasniš'=))=))=)) |
1 Privitaka
Živjeli za yu-midi :D , mislim da je ova loza bila u čaši.. :lol:
|
2 Privitaka
Dve slike iz Spanije :)
|
1 Privitaka
Nesto nije htelo, mnogo velika slika bila.
|
1 Privitaka
nagradno pitanje.ko je od ove trojice nesaband???:lol:
|
**
Ovaj sa leve strane.;)
|
=)) neces dobiti bod,taj sa leve strane mi je brat blizanac!!!!!=))
|
**
Nikada necu zapamtiti ko je ko kod vas dvojice...:lol:
|
Ja ne znam ko je tu Nesaband,ali znam da se onaj iza te trojice sigurno zove Dzeki :lol:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 09:31 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org