![]() |
Perfektno......
|
Moji ritmici
2 Privitaka
Moji ritmici
Uradio sam dva ritma na tyros 2 , postavljam ih ovde da cujem vase komentare drage kolege ;) |
Jare(Jarić T Živadin),ova ti Rumunija kao uživo!!!Koji ti je to bas i koja je kontra u rumbi?
I da li bi g-din bio ljubazan pa da to podeli i sa nama ostalima,ako nije problem!!! |
Bas i kontra u draif daki , je deki bas i draif v50 , a u rumbi bas dzada bas , a kontra trta kontra .Samo da kazem da ritam draif daki jos nije u potpunosti zavrsen , ocu jos da ga dopunim sa stringsom , iolom i naravno gitarom .. hvala
|
Kolo ritam
1 Privitaka
kolo ritam , uradjen za tyros 2 semplovi ..
bass joca bas ,, kontra trta gitara ,,,, drajf kontra v50 .... bice jos toga ,, valjda je ok ...:) |
Au,ovo je odlicno!!!!
|
Odlicno. Svaka casz
|
Planiram da od ovih dobrih kola gde su deonice bas gitare i kontre ekstra , napraviti dobre dvojke ya lagane i brze pesme ,,, naravno sa sedmicama ......
|
Moss violina
1 Privitaka
Nadjoh na jednom setu za tritona ovu violinu , pa sam je iskonvetovo i sredio parametre za tyros 2 , ... evo kako zvuci ...
terca mi je sempl sopran harmonika |
Moj psr 1500
Davno sam imo ovu spravu yamaha psr 1500 , pa sam pronaso na mom starom hardu snimke , evo postavljam jedan da cujete kako je taj aranzer sredjen do maksimuma , radio .... hm ,, dosta dobro ;)
https://www.youtube.com/watch?v=M8K4...ature=youtu.be |
Trenutno vrijeme na Forumu 22:14 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org