![]() |
Dobro nam dosli i pridrzavajte se pravilnika :)
|
Evo i mene bivseg jazzera...u stvari jos sviram jazz ali po kuci, dok kada izadjem iz kuce tezgarim na pa80,
Profesionalno nastupam kao klavijaturista, harmonikas, pijanista u pravom smislu te reci a i kao tenor saksofonista. Kao saksofonista uglavnom sviram sve sem narodnjaka, dok na ostalim instrumentima najvise narodnjake picim. Zavrsio sam akademiju i radim u skoli, no to za tezgarenje uopste nije bitno. Mogu pomoci najvise oko marke behringer, s cijim citavim asortimanom se druzim skoro citavu deceniju, nadam se da sledecu deceniju necu. Pozz |
evo i mene... davno sam se uclanio ali nisam posecivao sajto dok se nisam zainteresovao za kupovinu nove klavijature pa sam ovde nasao dosta korisnih informacija :)
|
pozdrav od mene srecna nova godina svima nisam cesto posecivao sajt.ekstra je sve pohvale
Postovano sa mobilnog uređaja |
e cao momci, evo da vam se i ja pridruzim poceo sam raditi sa masinom pa500 pa mozda ako mi bude trebala neka pomoc da mi neko malo pomogne :) hvala unaprijed i samo veselo
|
Pozdrav svima..... živim na moru , preko ljeta sviram gitaru i barim Slovenke ..hehhee. Ok ..harmonikaš od malena , a sada uživam na Korgu Pa800 koji je stvarno svestran. Polako otkrivam njegove mogućnosti a u tome mi je već uveliko pomogao Vaš sajt, koji je uistinu ozbiljan , organiziran i prepun informacija.
|
Ja sam stari novajlija. Bavim se glazbom 16 godina i to velikom većinom radom na aranžerima (uvijek Roland - za mene najbolji). Do sad sam promijenio barem 10 klavijatura te pred dva tjedna kupio Yamahu Motif XS6. Sve pozdravljam i nadam se ugodnom i korisnom druženju.
|
Evo i mene novajlije ,ukratko vjeciti amater i ljubitelj crno bijelih tipki.
|
Pozdrav svima!Pratim ovaj forum vec godinu dana,a registrovan od januara ove godine.Pre 20 dana sam kupio Roland G-800 i sa tom klavijaturom pravim prve korake(pocetnik).
|
Pzdrav svima...tek sam sad vidio ovu temu za predstavljanje pa reko da se predstavim...
Obozavam muziku, zato sam ovdje.. amater sam, sviram harmoniku i pomalo udaram na g-800 i tak... pozzz |
Trenutno vrijeme na Forumu 18:08 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org