![]() |
Ha ha ha...
Odma iz Milancetovog Rolanda vadim Flopy i jedem ga sa sve sarmama i to bez pardona :p |
Pa da, Rolandovi aranzeri kad se nagutaju sarme dobiju semplove podriga i tako tih radnji =))
|
Evo bude se polako!!!=))
|
heheheheh :D kako zanimljiva tema lele !!
@Milanche....sto se tice ti ekseri i tako to, to je samo privremeno resenje dok ne udjemo u EU onda ce iz kine uvoziti mnogo kvalitetnije do tad smo u traziciji i moramo se prilagodjavati ovo je za sad najbolje resenje, zasto: prvo - spasavamo kolege i okolinu od kancerogene plastike, a gvozdjurija u eksere malo losijeg kvaliteta, al bolji od onih sto sad uvoze japanci tako da ..... mada hemicari su provalili da je ta gvozdjurija kvalitetnija za pecanje za dubinke tvrde za hvatanje soma dusu dalo, tako da se prebacuje proizvodni program 50-50%....exeri i tegovi (umesto olova) ima porucena prva tura za februar - mart za takmicenje na dunavu ! |
ja sam isto cuo da rolandovi zipovi rade samo kad ih zamolis sto puta,a ako nije zip raspolozen slobodno baci carsav na njega i trazi pomoc od prijatelja ili ustekaj neki korg da se ne sramis.ha.ha.ha....
|
Malo zezanja uvek dobro dodje,a ima nas ovde koji smo polutani tj.KorgRolandovci,pa zamislite kako se mi ocajno osecamo i kakav dusevni bol trpimo.Kupicu Yamahu samo da se izvucem iz ovog visevekovnog sukoba koji preti da predje u treci svetski rat.;)
|
Ovo preti da se pretvori u ozbiljniji sukob...:-O...gde li je Sejo da "reciklira" ove Korgove...:lol:=))
|
Sejo mu dodje kao neki Aleksandar Veliki ili Dzingis-kan.........Videcete vi korgovci kad Sejo dodje!:D
I da se pohvalim da sam se cuo sa Sejom i da je vec krenuo.......!!!! =)) EDIT: Zaboravio sam da pomenem -ZORO Osvetnik,Vitez Koja,Betmen......itd!!!:D |
Kad pomenu Seju,moram malo da ga "ogovaram" dok nije dosao...posle ce da bude belaja...:lol:
Evo kako Sejo cestita muzicarima praznik...:lol:=)) Citat:
...izvinjavam se svima al' ovo je bilo jace od mene :lol: P.S. sala mala... |
1 Privitaka
Citat:
Brate...mislim da je ovo prava stvar...:lol:=))...i onda nema ko da se ljuti...:lol: |
Trenutno vrijeme na Forumu 22:45 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org