![]() |
Otpisali mi 16600 din od duga za rtv pretplatu... wow:lol: Licimuri!:D
|
Kako ti otpisali dug?Na koju foru i zasto?
Postovano sa mobilnog uređaja |
Vec su to radili, cini mi se prosle godine... Sto se tice izbora, otprilike je bilo nasumicno, jer su tada mojima otpisali deo duga, a meni ne... A, zasto..., pa verovatno su videli da ce tesko da naplate sve, pa 'ajde makar nesto...:)
|
kod nas niko ne placa rtv pretplatu
|
@Dell
Poznato mi je to da se u tvojim krajevima ne placa TV pretplata. Stvarno ste pravi "sverceri"....:) A vecina gleda bar onaj magazin "60 minuta" i to od pocetka do kraja....;) Malo zezanja.... Ja sam redovno placao TV pretplatu,a evo sada sam uveo TV i telefon preko svog telekom operatera i uz njihov racun nece dolaziti pretplata za drzavnu TV....tako su rekli,osim ako se drzava i tu ne dosjeti....;) |
:lol: cika Sejo tebe sam samo cekao, sve sto si rekao je istina i to za 60 minuta (neki se i prepoznaju u njoj :) )
|
oprostite ali ja ni to (60 min) ne gledam! samo sport.
|
Evo ja prvo hteo da se pozalim, ali ipak moram da se pohvalim. Vracajuci se sa godisnjeg, negde u Minhenu (kod druga Zeljka),promasimo skretanje i mesto da izadjemo dalje na auto put mi uletimo u grad. Tu sam psovao sve sto se moze opsovati jel znam koliko vremena oduzme jedna takva greska, a pogotovo kad se vozis 10 sati gledas sto pre da dodjes kuci vise ti je pun k.... voznje. E onda trazeci najpovoljniju priliku da se docepamo ponovo auto puta, prodjemo pored zgrade mercedes benz.... A vec bio mrak. Ljudi moji, ono treba doziveti. Zgrada je sva od stakla, kao velika kutija za igracke puna pregradica a u svakoj pregradi po jedan model mercedesa. Mislim da su pobrojali sve modele, a full osvetljenje. Prizor od kojega (bar meni) zastaje dah. Kolega Zeljko a i svi oni koji su tuda prosli znace o cemu pricam, mnogo jak dozivljaj.
|
Pa zasto nisi napravio neku fotografiju da vidimo i mi taj prizor, sad mi se ide u Minhen :(... :lol:
|
yamahapassion, druze ja znam o cemu pricas ... to je inace jos pre 7-8 godina bilo tako :)
a interesantno je bilo sto se gradonacelnik minhena neuspesno bunio pred nemackog suda zbog te mercedes autokuce. kao bajage ona mercedes zvezdica na krovu smeta ulik grada i avionima, helikopterima, raketama :lol: minhen je kao sto svi znamo glavni grad BMWa pa im je bilo krivo da mercedes takvu prezentaciju u minhenu dobiva. sud nije akceptirao zalbu gradonacelnika i BMWa protiv mercedesa i tako ta zgrada jos uvek na svojem mestu gde je svi mogu videti kad ulaze automobilom u centar grada >:) |
@yamahapaisson druze...znaci ti prodje pored mog stana i nisi navratio:">Znaci ti si zalutao i usao na mittlere Ring....Jesil prosao i kraj BMW firme?Ako jesi onda sam ja tu negdje izmedju BMW i te ´zgrade sa mercedesima...Naravno ako mislimo na tu istu zgradu....Jer ako si dolazio od BMW pravca onda je ta zgrada sa lijeve strane....Poooz
|
1 Privitaka
evo fotka ... :lol:
obrati paznju na mercedes zvezdicu (kao se kaze na taj mercedes-stern) =)) |
covjece ko´ kutija s auticima u prodavnici igracaka :lol:, svaka im cast, stvarno je odmor za oci..
|
E pa bas to heheheh....e vidis sad je sa desne strane i tako vozis jos nekih 500 metara kroz tunel i tu sam i ja kad se izadje iz tunela mozda jos 200 meteri:lol:sa desne strane...zgrada sa staklenim balkonima..A posle moje zgrade jos 500 metara je BMW firma....Poooz
|
To je to Grandia, ta zgrada. Izgleda veoma mocno kada se gleda uzivo. Zeljko svratio bih ja, ali bilo kasno, a mi vec nadrndani od voznje, a i nisam imao nikakav kontakt da te cimnem pa da se dogovorimo. Jbg, bice prillike...
|
uh pa kako si upao u Munchen tako, ja znam koliko je duga samo zaobilaznica oko Munchena, a ti ako si usao jos u njega :D bez 2-3 sata nisi se izvukao iz njega :lol:
|
E da sam znao pa da bar izadjem malo napolje na benzisku Aral pored mene,da popijemo zajedno po jednu pivu bar heheh...Sigurno si video tu benzisku kad si prosao prije nekih 700 metara od Mercedesa..Poooz
|
Danas sebi narucio dvd radio u auto, jedva cekam da dodje :D ...
|
jes, pa ces u hajde da se zalimo kako si razbio auto :D ima mi kum iz njemacke u auto dvd player, pa se vozali nesto po Mostaru, a stavio dvd nekih spotova, kad je dosla na red ona Snezana VIP zagledao se on ko tele u sarena vrata, da se nisam dreknuo imali bi frontalni sudar :lol: skroz u suprotnu traku otisao hahahahahahahaha
|
hahahha ima i tog... nedaj boze nikom...
ma ja to zbog zene da manje prica dok se vozi samnom :)) salim se posto puno putujem a uvijek neko samnom pa da ne bude dosadno... najmanje sam ga zbog sebe uzeo... ali et ipak mi drago |
**
Armin je disciplinovan vozac..i sigurno nece da gleeedi filmove u toku voznje.....Ni ja nisam uzeo klavijaturu radi sebe vec zbog zene =))=))
Salim se Armine :D |
ja sam prodao dvd player pre 5 godina jer nije imao svrhu.Samo je klinac gledao crtace kad smo isli na putovanja,a ja sam ga uzeo jer sam mogao mnogo mp3-a da narezem.Sad su fleske u modi.....tako da dvd i nema neku funkciju.
Jedino da hvatas ribice sa pricom............. ;) ---------------- Da se pohvalim da mogu da uradim 270 skleka.Ali mozda...... =)) Postovano sa mobilnog uređaja |
....
Da se pohvalim i ja.:winking: Vec tri dana ne pusim za mene je to veliki uspeh.L-)
Planiram na duze staze pa sad koliko izdrzim. Kazu kad predjem 7. dan kasnije vise necu imati zelju da zpalim.=)):lol: |
Napred Boki =D>
Podrzavamo te :D |
Napred Boki.Podrzavam te kao bivsi strastveni pusac.Ne daj se.
|
Boki...posle 20 godina pušenja (dogurao sam do dve pakle dnevno i jače) pre dve godine sam ostavio pljuge...frka je mesec do dva,nemoj da te lažu ali ima jedna fora koja je kod mene upalila,ništa grickalice i tablete i gluposti nego čim ti je frka da zapališ sipaj čašu mlake vode,promućkaj po ustima i popi,kod mene je to palilo...i ne predaj se nikako...SREĆNO!!!
Sad je druga priča...MNOOOGO je lepše bez cigara |
evo ja pusim neke mozda dvije godine, ali jako smijesno, mozda 3-4 puta tjedno, po 4-5 cigara i to samo kad neko ima (daaa grebator sam) znaci nemam zelju za cigarama nikako, jedino kad ih vidim :S i da, poslije mi muka bude od njih
|
....
Da se nadovezem na Vule-tovu pricu.:D Pravilo za odvikavanje ne postoji.;) Ja sam 14 godina pusac i nikad nisam presao jednu ipo kutiju dnevno to mi je maksimum osim na tezgi gde umem za 8 sati da oderem celu kutiju i nikad nisam ujutru zapalio cigaretu pre nego stavim neki zalogaj voca ili kasicicu meda u usta. Ali u cetvrtak ujutru kad sam posao na poso svratio na kiosk da kupim cigarete kad novcanik prazan nisam imao para kod sebe. Tada sam rekao necu i necu da kupujem i da pusim jer kad sam malo bolje izracunao ja mesecno dajem 50 eura da bi sebe trovao.:D
|
E da Brate,i ja sam računao 100-120 eura mesečno sam "prodimio"...obraduj sebe nekom sitnicom svakog meseca u toj vrednosti koju bi spuco za pljuge i super :)
|
Brate sta si ti to pusio za 100eu mesecno?
|
@ Neconix
Samo kvalitet Brate :lol: Marlboro lajt zadnjih 15 godina ...pa računaj,2 kutije dnevno po evrić i malo jače puta 30 dana,a gde su dve tu se načne i treća kad se zasedne u kafani i popije koja i ... :lol: |
ja meni motam moj duvan sam :lol:
vec 3 godine od kad pusim razne holandjanske i americke duvane ... jednom sam s kolegom sa posla, koji dobro poznaje ove becke muzicare, sedao za muzicki sto na nekom veselju, a tamo tamara bliznakovic i sasha nedeljkovic ... ja motam duvan a oni videli to i pitaju sta mi je to? pa sam i njima vrcao po jednu - i to bez filtera =))=)) |
jbg skupe cigare pa i ja sam pravim ali sa masinu za cigareB-)
|
Vule, zar nije Marlboro malo skuplji, kod nas kosta 3.5 marke, znaci 1.25 €
|
@bokivelik
Aaaaaa,druze neces tako lako da se izvuces,ja sam umeo i po par meseci da ne zapalim pa pocnem ponovo,zbog neke gluposti,problema,sekiracije.Na kraju sam uspeo i evo vec 4-5 godina kako se ne trujem(prestao sam da brojim) a sve to posle 20-tak godina aktivnog konzumiranja duvanskog dima. U sustini zelja da zapalis nikada ne prestaje,a osetices to kad neko u tvojoj blizini zapali cigaretu i kad pomirises one prve dimove :lol: To je samo trenutak kada ti primrdaju usi,ali ce uglavnom da ti smrdi kada odes na tezgu pa kad svi zapale,to je uzas! Ili piksla puna opusaka-katastrofa! |
....
Bata Boke ja sam od onih sto vole da konzumiraju duvanski dim i nikad sa nisam zaricao da cu da prestanem. Jednostavno sam dobio zelju da ne zapalim pa sad koliko traje. ;)Ali evo polako guram u 4 dan.:D
|
posle veoma jake dileme,uzeo sam Htc Touch Diamond i mogu vam reci da je fon mnooogo jak!!
sad jos da se priviknem na WM,i na touch screen! :) |
Jos si postao i najbolji klavijaturista! :)
|
hmmmmm zavisi ko ima bolji model :S
|
Ja mislim da je PA800 + iPhone ipak kombinacija snova :P :D
OT: Sutra mi stize novi Shure Beta 58A :) Pozdrav |
Trenutno vrijeme na Forumu 22:24 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org