YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Hajde da se zalimo! (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=7897)

GOKOARSOV33 16.12.2010 12:41

Pao snjeg nemogu da idem na svirku jojjj kako sam nervozan.........

milanceshow 16.12.2010 12:43

Tovari opremu na sanke!!!

Vule 16.12.2010 13:11

Citat:

Originalno postovano od milanceshow (Post 162342)
Pocelo je ,pocelo!!!!!!
Palo je prvo lopatanje ove godine!!!!!

Ocekujem vesti na tv-u........"Sneg je i ove godine iznenadio nase putare" :)

Ja sam mislio da smo mi najgori po pitanju čišćenja snega,ali se utešim kad vidim ove švabe. Ne čiste ga uopšte a tamo i gde krenu bolje da ne čiste. Minhen toliko ima snega po ulicama kao da je na Kopaoniku :lol:

grandia 16.12.2010 13:22

a kuj ce da zapeva "sneg je opet snezana ..." ? :lol:

GOKOARSOV33 16.12.2010 15:31

Lako je tebo @Milance sad moram i sanke da kupujem ili da sklopim u govor sa Djeda Mraz da mi on prenese opremu

zeljko 16.12.2010 16:03

Stvarno pada kao s neba:lol:Jbt ovo dugo nije ovako padao ovdje u Minhenu i bas sada kad pada ovako svabe ne ciste kao pre...Vule je upravu,ali je vazno da ja nisam vise Hausmeister i bas me zabole sto pada=))Ne micem iz kuce i toplog grijanja...samo spavam kao medo zimski san:)

Dell 16.12.2010 17:21

@gokoarsov33 upregni sobove i pici, ne zaboravi na Rudolfa :)

GOKOARSOV33 16.12.2010 17:48

hahahah Slazem se sa tobom dellbQy_DM upamti cu to

Simke 20.12.2010 23:20

dosao sam sa malo pre sa slave i malo mi se manta u vugli,ali sam za sad ok!!8-}
E sad mozda to treba u rubriku,"hajde da se hvalimo"=))

mile nikolic 20.12.2010 23:42

pa nemoj ti da seces nokte kolega zasta ti sluzi zena-salim se ako ti je za utehu i ja kuburim s,pritisci i na dijeti sam i jedem te organske specijalitete-pozdrav

zeljko 21.12.2010 04:50

Prije 3 dana mi crkne jedno kerce i sad ostade jos 4 samo...Ne znam sta mu bi..sve bilo uredu 2 sedmice i od jedamput poce drecat i citav dan se patio i crce:(Manje 200€
Ujedno da se i ja pozalim na sebe...Jucer je malo falilo da zaglavim u bolnicu jedan dan na preglede..Jucer ujutro se probudio u 3 sata nisam mogao da spavam...ukljucim malo igricu i igrao i oko 4 sata me je tako nesto stegnulo u grudima da sam pomislio gotov sam...drzalo me tako nekih 30 sekundi i kad sam cucnuo pusti me...zena ko zena odma me natjera da odem na pregled srca kod nje gdje radi i tamo kad su me pregledali kazu srce super,krv itd ali su me hteli ostaviti jedan dan pa da me jos jednom kontrolisu ali ja nisam hteo...Moracu otici jos jednom kod kucnog doktora na kontrolu jer kazu da tek nakon 6 sati ako je sa srcem nesto mogu da vide..eto tako je to stari se a i kazu cigare moram da bacam....Poooz

milan8707 21.12.2010 05:33

Ja mislim da je ovo najduza tema na forumu :P Svaka cast :)

rale016 21.12.2010 20:11

Ipak je jedna od nalošijih stvari koja može da ti se desi je da plitko posečeš nokte, a trebaš da ideš na svirku. I sviraš svo vreme sa bolom u prstima...

zeljko 21.12.2010 20:50

:lol:

nesaband 21.12.2010 20:56

pukla mi vodovodna cev u podrumu i bas sam se danas napatio dok to nisam sredio.
Razmisljao sam ,mozda da napravim ribnjak=))

Simke 21.12.2010 21:02

@nesaband
...a mozes i da uzgajas pirinac,pa da prodajes kinezima sa buvljaka!=))

romario 21.12.2010 21:07

Ne radi mi jedan radijator .
Izgleda da se prežabila cjev u podu ...

zeljko 29.12.2010 06:44

Evo me ustao kao i obicno nakon 2-3 sata spavanja:lol:Vec duze vrijeme sve tako...spavam 2 sata pa se budim,pa sjedim 2 sata pa opet legnem i sve tako....jbt ne pamtim kad sam se zadnji put kao covjek naspavao...Legnem i sve razmisljam na neke probleme,a da ih bar imam nekih vecih pa hajd....Neznam stvarno sta bih to moglo da bude...Kad sam imao 18 godina spavao sam po 12 sati u komadu,a vidi sad..

Isao sam i doktoru zbog toga:lol:Kad sam ga pitao sta je to...On me gleda nekako cudno i kaze....mladicu nije tebi nista haj izlazi napolje:(Malo je falilo da ga otjeram u 100 P.M...nih=))Eto i dan danas jos neznam sta mi je...da li nerad pa se ulijenio ili mislim previse na zenske ili nesto drugo nemam pojma...Toliko za sada i poooz

Sokannp 29.12.2010 10:17

Zeljko ja mislim da ti je to sve zbog nedostatka seksa...Ili su te stigle godine, gde je problem u nedostatku seksa..Ili te tvoja gospodja nervira zato sto je nisi...Ili te deca nerviraju , pa im nisi ...hm..mamu...Uglavnom nedostatak seksa..:)
Salim se druze, nadam se da ce ti se i san ubrzo vratiti tj. da ces brzo resiti probleme koji te muce

zeljko 29.12.2010 11:10

Ma kakav nedostatak sexa!Druze radi kod mene sto se tice tih stvari jos uvijek kao svajcarski sat i jos ostane energije i za druge zene,samo sto ja gledam da ne varam svoju zenu,pa da nije mozda to problem:lol:Ja bih prije rekao da je tu nesto..gledam druge mladje kako se setaju ispod mog prozora a ne smem nista:lol:

Dobro i nerad utice tu sigurno i sjedenje po kuci na kompu po cijeli dan i noc,pa ponekad se i napijem malo i onda drugi dan duze spavam i kako onda da navece spavam kako treba?Ma izgleda da sam se ja opustio previse...cigare alkohol ne spavanje redovno a niti jedem kako treba ko covjek dorucak,rucak,vecera...sport nema vise nikako itd...neznam sta da kazem....Poooz

yamahapassion 29.12.2010 13:42

brate zeljko, pa sto ne trazis poso? Koliki je Minhen, nije valjda da nema nijedno stelle?
Postovano sa mobilnog uređaja

zeljko 29.12.2010 18:11

Jedan mi je obecao neki dobar posao i rekao da ce biti nesto do Januara,pa cekam da me pozove,jer ne bih da pocinjem negdje da radim 2 mjeseca pa opet odkaz hehe..Ali mi se cini da nema ni od ovoga nista i da samo laze ovaj....Ako nista ne bude do januara onda idem sam da trazim,pa cu da vidim sta i kako....Slabo ima druze posla a da je dobar i da uzmes dobru lovu kao sto je to nekad bilo i jos po 2-3 mjeseca na odredjeno promaju pa opet ulica....zbog toga mi se i ne radi,a radio sam sve i svasta dok sam bio budala i voljan za radom kao i svaki mlad covijek....Dosta je brate vise teskih poslova valjda sam i ja zasluzio nesto bolje,lakse i vise love....Video sam dosta njih ne znaju nista bolje od mene da rade ali bolje prolaze od mene...Ja mislim da sam se ja u pogresno vrijeme rodio i kad je bog dijelijo srecu sto se posla tice ja nisam bio tu:lol:Neznam valjda ce i mene jednom neka sreca da opali i dobar posao gdje cu ostati duze da radim ono sto volim da radim a ne kao do sada,po 1-2 godine radim na jednom mjestu,pa opet trazidrugi posao i sve tako....Poooz

milanceshow 30.12.2010 00:45

Ipak ,mislim da je do seksa!!! :)

zeljko 30.12.2010 04:10

Dobro ako ti mislis da je do toga....Sta onda predlazes i kako to ti znas?Da nisi ovo sve mozda prosao pa iskusio:confused:=))Ja sam rekao da nije do toga a ti mi ne vjerujes e onda brate objasni ti meni sada zasto mislis da je tako...Poooz

Dell 30.12.2010 04:15

evo ja ti predlazem povecani unos magnezija i kalija, to mozes nabavit u apoteci u obliku sumecih tableta ili ako bas hoces prirodno, pojedes prije spavanja 3-4 banane i popijes casu mlijeka :)

zeljko 30.12.2010 04:18

I zasto je to sad dobro?=))Mislis da cu bolje onda spavati jel?Ili da se ukenjkam jos od silnih banana jbt.heheh

Dell 30.12.2010 04:31

ne mozes se ukenjat od banana, banane se jedu kad imas proljev, znaci kontra :) samo pojedi i popij casu mlijeka pa ces da vidis kako ces spavat, ki mala beba ;)

zeljko 30.12.2010 04:58

A jel moze bar piva umesto ovog mlijeka da zalijem te banane?:DJer ja cim popijem kafu ujutro a mislim da je zbog mlijeka..odmah trcim u halu i svi gledaju po kuci sta mi bi:lol:Mozda piva bolje a?

Dell 30.12.2010 05:01

piva potice dehidraciju i jos ces teze zaspat :D

zeljko 30.12.2010 05:10

Dobro del poslusacu te pa sta bude:)Jos mislim da je dobro svako juto kasikica meda i kompletan sam za taj dan sto se lijekova tice;)Hvala na prijedlozima a sad moram da idem evo zena se budi pa da obavim jutranju gimnastiku....mora da se radi:D

Sejox 30.12.2010 13:44

Citat:

Originalno postovano od Dell (Post 164412)
pa ces da vidis kako ces spavat, ki mala beba ;)

Ako odrastao covjek spava "kao mala beba",onda je to jako neugodno.
U praksi "male bebe" sat vremena spavaju a sat vremena placu.
A to nije bas nesto....:)

Obicno "kao male bebe" spavaju ljudi koji imaju neke kredite u banci....itd....:)

milanceshow 30.12.2010 13:48

Upravu si Sejo.........ili imaju malo seksa! :)

caka012 30.12.2010 15:47

milanceshow je 100% u pravu, sve to ima veze sa sexom. Ne kazem ja da nemas redovan sex, nego da treba da bude jos redovniji.

radex 30.12.2010 16:04

evo i ja da se pozalim da sam jutros prvi put izasao na testove za auto i okinuo :) :mad:

Dell 30.12.2010 17:50

Vidis Sejo u pravu si, samo sam ja kontao da ces ciljat na to da pisaju u krevet :lol: Ali nece nas Zeljko valjda tako? :-)

gega 30.12.2010 18:07

**

Spavati kao beba znaci....sat vremena spavanja pa Sisa....dva sata spavanja pa opet sisa...ili??:lol::lol:

milanceshow 30.12.2010 19:13

Znaci.......sve se vrti oko sise..............znao sam..............Eto Zeljko,pronadjosmo resenje i za tebe.Pozdrav i zelim ti laku noc! :)

grandia 30.12.2010 19:30

e svaka ve cast momci, ovde nema sanse da se covek pozali - konstantuje mu se uvek "nedostatak seksa" =))

uskoro ce sledeci primer : "treba mi ritam za .." odgovor: "aman kakav ritam? treba ti seks" =))

msm. ja s´tem nemam nista! i ne zalim se ..ne mnogo :lol:

a gde su nam dokotori forumasi? mislim na one prave koji su studirali :-"

zeljko 30.12.2010 21:54

:lol:Uuuuuu jbt ja se malo posalio i vidi komentara...znaci samo treba nesto malo provaliti i pogoditi sta je kod vecine problem i odma interesantna tema heheh....Bas mi je drago....Doduse jest da je malo istina da u zadnje vrijeme ne spavam redovno jer sam zamjenio dan za noc ali nije bas strasno kao sto to neki misle,a namjerno sam malo u prvom postu tako pisao radi provale...

@grandija druze sta ce nam bolji doktor od Milanchsowa?Ja rekoh vec kada sam komentarisao u njegovom profilu da covjek zna sve i svasta,tako da oprezno:)

Sto se tice sexa ja ne vidim kod mene da imam problema nekih jos uvijek hvala bogu a takodje nisam jedan od onih sto su Schwanz gesteuert kosto kazu svabe...neznam kako da prevedem na nasem da bih me i ostali razumeli...Proslo je to mene ali ipak odrzavam i sex onoliko koliko treba....Po vasem ispade da naprimjer jedan mladic kao Dell naprimjer jer nije ozenjen ima problema radi nedostatka sexa pa ne moze da spava...Ja ne vjerujem da je tako i da moze samo to da bude uzrok nesanici:lol:Al hajde svako ima pravo da misli kako hoce a poneki ja mislim da su se i nasli sami,pa tako i misle...Pozdrav za drustvo a posebno za ove starije clanove foruma koji sve znaju jer sve to su vec prosli ili mozda cak jos imaju problema sa rekreacijama...kao sto rece drug Nesa i bas mi ih je zao ako je tako:lol:

jazo1981 31.12.2010 10:48

zeljko
"oporezovani repic"
hehe
eto da i ja pozalim malo..
jucer komsiji iznad mene,zastopo se odvod,i zvao nekog majstora da mu odcepi. Majstor napravi poso,i ode,a meni ostavi na deki(plafon) u kuhinji,kupatilu,i hodniku kvalitetnu fleku,jer je majmun gore razvalio cijev..
jedino pozitivno u tome,da imam kucansko osiguranje,a i zgrada ima svoje,pa cemo neki euric,da izvucemo,za ove hladne,hladne dane..
naravno,sanacija ce biti,sam svoj majstor,mozda mi izadju i nove plocice u kupatilu..
hehehe..
ps.mozda sam fulo temo,ovo bi moglo biti, i hajde da se hvalimo..

zivi bili, pa vidjeli..

Trenutno vrijeme na Forumu 23:01

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org