YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Komentari i Pitanja (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Sta vam smeta na forumu? (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=15410)

Vaxter 20.06.2012 10:30

Od nečitanja više ospice dobijam!
Po 15 puta dnevno dobijam jedna te ista pitanja na koja odgovori postoje i u pravilniku i na forumu, ali treba pretražiti.
Težak je to posao...
Povrh svega, redovno mi traže da im pošaljem link do teme na kojoj je neko, ko zna ko, pisao o ko zna čemu.
Pa nisam ja pretraga, majka mu stara...

sale_band 20.06.2012 15:47

Vidim ja, Vaxtere, da ces ti u ovoj temi da budes najaktivniji :))

Vaxter 20.06.2012 20:04

Iskreno, poslednje dve godine polako, ali siguro, gubim živce za sve ovo, a opet ne mogu da prepustim bilo kome da uništi sve što smo napravili poslednjih 9 godina.
Sve sto mi ostaje je da se nadam da će se ovi omladinci naučiti dovoljno šta i kako, pa da njima prepustim sve.
Ja živaca imam sve manje i manje.

nesaband 20.06.2012 23:20

zakljucaj temu i resio si problem bar o ovoj temi:lol:

sale_band 03.07.2012 15:50

Citat:

Originalno postovano od Vaxter (Post 218450)
Iskreno, poslednje dve godine polako, ali siguro, gubim živce za sve ovo, a opet ne mogu da prepustim bilo kome da uništi sve što smo napravili poslednjih 9 godina.
Sve sto mi ostaje je da se nadam da će se ovi omladinci naučiti dovoljno šta i kako, pa da njima prepustim sve.
Ja živaca imam sve manje i manje.

A sta mislis da prodas sajt umesto "prepustanja" ??? Onaj ko kupi nesto, po meni, vise ceni i cuva... :)

Vaxter 03.07.2012 17:29

Sajt sam i sam dobio, tako da ga nikada ne bih prodao jer to ne bi bilo ni najmanje fer. :)
Ovo za kategoriju je na mestu.
I tada smo imali problem da smislimo naziv.
Ne sećam se više ni ko je predložio ovaj.
Sviđa mi se ideja.
Promenjeno. :)

gagan 03.07.2012 18:32

Ziveo gspodin vaxter i ovaj sajt jos 100 god , ovde ima svasta i dobrog i loseg , glupo bi mi bilo da ja sad pisem te nesvidja mi se ovo , ono ,,, itd . Sve je ok od kad sam ovde dobro mi je neki put skinem nesto , ili dodam , a dosta sam toga i naucio ovde ima dosta forumasa kojima se zahvaljujem na svakoj pomoci , sve u svemu ok , i ja sam dobijao bananu , opravdano napravio sam gresku pa to je sasvim normalno . pozdrav svima

milepsr 03.07.2012 21:21

@Vaxter

Hoce li doci Miodrag na okupljanje ?

Vaxter 03.07.2012 22:40

Iskreno, nisam ga još zvao.
Nisam hteo da zovem dok ne utvrdimo datum, a poslednja 2-3 dana nisam stizao da ga cimnem.
Nazvaću ga sutra, nadam se, pa ču znati.

zeljko 30.08.2012 14:52

Daj ljudi skupite sajt...Evo vec para dana razvucen,a prije nije bilo tako..Tj.znalo se desit da je razvucen,ali je brzo bio i popravljen:lol:ne pase mi na monitor i nevidim sve pa moram non stop vuci lijevo desno heheheh...To mi smeta momentalno i neznam dali je kod drugih tako ili samo kod mene:)Pozz,hvala i molim lijepo:D

Trenutno vrijeme na Forumu 20:20

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org