![]() |
Pozdrav svim korisnicima.Kratko vrijeme koristim internet pa mi je ovaj način komunikacije nov ali ćim sam otvorio stranicu i vido teme odlučio sam postati vaš član.Prije par mjeseci sam kupio rabljeni roland E-50 a od prije imam harmoniku.Nisam školovan muzičar i sviram za svoju dušu a osnove sam naučio iz knjiga a ponešto od dede koji je svirao harmoniku.To je u kratko to.
|
ja sam nov i pocetnik sam... SViram yamaha e 423 odlicna za pocetak! :)
|
Pozdravim svima
Evo dolazim iz njemacke i sviram na korgu pomalo koa hobi. Nastavnik sam u skoli informatiku. Samo tako dalje nastavite vas Bratko |
Dobrodosli :)
Ugodan boravak na foruma i procitajte pravilnika. |
Pozdrav svima na forumu :">
Da kazem da sam pocetnik, mada sam 5 godina isao kao klinac u muzicku skolu, ali prestao :( pa evo sada posle dobrih 8 godina opet uhvatio da sviram :D kao da u zivotu nisam svirao pre jer sam sve zaboravio.... imam korg pa50sd |
e ovako....zovem se Ivan imam 22 god sviram i pevam....posedujem korg pa 50,digitech vocalist live 3,spider,zeck kutije i max mikser....;)
|
Pozdrav svima! Imam 28g. završio sam glazbenu školu (jako davno) gdje sam ucio svirati harmoniku. oko 8 godina sviram akusticnu gitaru uglavnom za drustvo nista bitno. Od instrumenata imam Harmoniku Scandalli, w. akusticnu gitaru, djeciju klavijaturu yamaha psr 240 i od prije nekih dva mjeseca Roland prelude (koju ucim svirati).
|
@yurki
dobrodosao u drustvo forumasa |
Evo i ja sam novi :) Zovem se Teodor i sviram pomalo :) KORG Pa80. Mislim da sam procitao sve na ovom forumu vezano za KORG, ali nisam mogao da se registrujem zbog mail-a nikako. Sada sam konacno uspio i jako mi je drago sto mogu da se druzim sa kolegama. Pozdrav za sve i kuckamo se :)
|
**
Dobro nam doshli :)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 16:35 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org