![]() |
srecno kolega
evo jos jedan glas iz crne gore srecno=))
|
Mozemo mi klikati do sutra..ovo nesto ne valja..
Ja dnevno barem 10 puta glasam za Marka, nekad i vise..Sto na faxu, sto doma, kod cure...ali nikako da se pojavi sad niti medju prvih 10 ???:confused: |
svaka čast kolega, glas za tebe
pozdrav |
Namesteno sto posto i ja svakog dana glasam ali dzaba!
|
Hteo sam da zakljucam temu, al ajde...
Opet kazem, ne javljate se ovde, ako razumete... Bitni su tamo glasovi... Neozbiljnost sankcionisem...i dzaba trosite prste i tastere na objasnjenjima, zasto je ovaj ono ili ovo... Udrimo svim snagama na glasanje!!! |
Ma neka ide u lock.
Dzaba samo prazna prica.sviju nas. Bice,sta treba da bude.Glasacemo i dalje,naravno....Nema koristi od pisanja. |
Ne treba lockovati temu nego brisati ove postove u kojima se nabraja ko je koliko puta glasao...tema treba da ostane zbog eventualnih informacija u vezi glasanja,a vi kolege prionite na tastere pa glasajte...:)
|
Slazem se sa mikelyjem, sejom, i rolandinjosom, pa ja u svoj inbox dnevno dobijem 10-15 mailova na ovu temu sadrzaja "Ja glaso, ja glaso..."
Pa ljudi znamo da glasate ako glasate sta dzabe punite forum i temu glupim postovima....ako glasate nastavite i dalje glasati al nemojte dzabe pisat ja glaso ja glaso...doslo mi je da izbrisem ovu temu iz aboniranih zbog silnih mailova koje dobivam na ovu temu ali sam je sacuvao iz razloga zbog novih informacija, o mjestu i rednom broju i fazonima kako vise puta na dan glasati. Pozdrav i nepisite vise da ste glasali;) |
e znaci postali smo nervozni zaradi glasanja,dok meni je to postalo jako zanimljivoi dok palim komp zelim procitati ko je glasao i na kojem je mjestu Marko i to opusteno ne sa nervozom,tako da sada upravo ponovo javno glasam a vi ne morate to da citatae heheh samo brez nervoze mlada gardo.
|
ma nema nervoze druze hajro;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 04:55 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org