![]() |
Ja mislio da se RAM kod nje meri u litre :confused:
|
Sigurno je prepek,cim se kapica nasla na glavi! :)
|
Sa ovom kapicom si mi bas fancy,a i aerodinamican si!!:lol:
srecom nisi peko prase inace bi bilo ovako: kako ispeci prase?! Kupite prase. Popijte jednu rakiju. Stavite prase u rernu. Popijte jos 3 rakije casice. Stavite celzijusa za 375 rerna. Rakijte jos 4 casice. Okrenite krase. Rakijte jos bocu jednu. Pecite rakiju jos 4 sata. Izvadite rernu iz praseta. Ohladite da se prase saceka. Uzmite rakije jos bocu jednu. Isprasite sece. Stolirajte na servis. Bogolite se mogu!! ------------------------- Znaci ceo tekst mi se uklapa u slikovni ambijent!! :lol: |
dali smijem postaviti sliku moj cocktail sto sam izmislio.? meni je bash paso kako treba
ljep ukusan :D |
2 Privitaka
Evo malo tyrosa, od "novopecenog" yamahasa :PPP
|
**
@Vule
Ponesi od onog prepeka samo koliko stane u najmanju flasicu..necu da pijem...treba mi za sociva :lol::lol: |
@ gega
Stizem Brate za neki dan,nego da me komsije Madjari ne salete za sljivu,malo mi frka :lol: a ima i Dunja i Kruska...da nas ne grdi zena tvoja a,da ti ne zabrani da se druzis sa mnom ko Milancetova njemu? :lol: |
@vule bas lijepo kazance...davno nisam sjedeo uz kazance i uzivao pijuci boziji dar koji proizvodi ta naprava:)A tek uz pjesmu...Gospodin Marnel svira a ja onako dok sam jos pri sebi i trijezan pjevam uz njega a komsinica prati tercu uuuuf:lol:
|
**
1 Privitaka
Preveliki fajlovi pa nije islo sve od jednom...
|
Svaka vam cast obojici!Drago mi je da ste se sreli! :)
|
Lijepo ste se vi organizovali..Od svih instrumenata najjači vam je onaj kotlić.:))Pozdrav!
|
Vule prosao pored mene ko da ne postojim,al neka neka,heh salim se.
|
@gega szep a bogracsod....Svaka vam cast lijepe slike...Poooz
|
**
Hvala na komentarima.
Moram ovo jos napisati....Vuleta morate upoznati licno...videcete de je Gromada od coveka....ima Ooooogromne dlanove i nije ,,Sima strahota,,kao sto mozda neki misle :lol::lol: Vrstan muzicar i pevac...poznavalac klavijature. Sada sam tek video u kojoj Ligi igraju on i Milance ;) Drago mi je da se pruzila prilika upoznati ga licno kao i njegovu suprugu . |
Vidim da se dobro jelo........ :)
Savet za Vuleta : Kamilica se daje bebama koja imaju kolike i bolove u stomaku, koriste je deca, odrasli za olakšavanje varenja, protiv gasova i nadimanja. :) |
Lepo lepo!!!!
Pozdrav za nase clanove koji daju dobar primer drugim kolegama da se treba druziti,saradjivati a usput malo pojesti i popiti. |
Neso nije to nista cekaj dok jos postve u demo sta su svirali i pjevali...Tako je rekao Vule da ce biti i duet,pa da cujemo....Inace od kad sam narucio takvo kazance za gulas i riblju corbu od tasta(punca)i jos nista nema ni njega ni kazanceta:lol:Ne dolazi covjek iz Madjarske vise od kako je u pemziji..da je bar poveo tastu sa sobom pa hajd,nego ostvio ovdje pa da ja moram da trcim za njom kad nesto treba=))
|
lepe slike svaka cast ;)
a gledajte vuleta, G6 i pa2x ni da pogleda, odmah na tyros3 :lol: u pravu si vule, te mashine imas i sam kuci ;) @gega mogao si i nas da zoves na jedno tanjirce domaceg pasulja :( pozdrav |
**
Bice mozda prilike...svet je mali...;)
Pre nove godine nameravamo posetiti naseg Brata Milanceta iz Niski region....ne znam dali je znao za to do sada, ali ako nije sada ce da procita :-) :-) |
:lol:
iznenadjenje! :lol: |
@ Grandia
To me Gega čekao da se okrenem ka Tajrosu pa da me slika :lol: P.S. napokon se dokopah interneta,u Srbiji svaki kafić ima wireless a ove švabe se stisle pa nema nigde,i još kažu da smo mi zaostali. Juče polomih noge ceo dan po Minhenu da nadjem net i ništa,i nadjoh ga napokon...ali u Dizeldorfu :lol: Što se Geginog pasulja tiče,komplimenti kuvarici :lol:..za desetak dana idem opet na pasulj :lol: |
@gega
Posalji Vuletu jednu serpu pasulja za Srbiju! |
**
Ma imaju oni lepsi pasulj nego mi ovde.... kada se budu vracali,udaricemo grilanje....najlepse je po snegu..malo kuvane rakijice...ohhhhooooo
|
Ma jok meso.......Samo pasulj!Znam da ga Vule obozava!
|
A suva rebarca u pasulj?
|
sadi vutra za bolje sutra :D
|
Sa jedan paketic je sala ..... a sa dva :confused:
Il mozda ovo uvozna trava za stoku na farmi, bolja od domace livade? :lol: |
@Vule
aj jel hoces da nam prezentujes "brasno" tip 400-500? :lol: |
|
@Vule
Na ovoj drugoj slici su ti oci nekako cudne,mada nije ni cudo jer ti je druga slika! :) |
mojjmb,jesi li upoznao ženu sa ovim pjevačicama?:))
|
makso
makso nebi vjerovo ali da jesam...
|
Citat:
p.s. a kad si spomenuo pevacicu...ja volim da im proveravam"glasovne mogucnosti"ali samo posle 24hB-) |
Ko kaže da se razgledanje završilo :lol:
Sad idem malo da gledam izloge po gradu...to jest tete u njima =)):lol: |
Sreca tvoja da ti dobar Simpo...
|
|
Treba da se i zamezi nesto, ja vidim samo cigare i pice... :)
Zato si ti "shlang"... :) |
ahhhaah... na stolu su ustipci, sir, prsut, kulen, masline ;)
|
Vule, pjevacica s nastavkom? Ne, hvala :D :D :D
Avangard u kom je ono to kaficu? |
evo jedna iz discoteke u posusju gdje sam bio u 10mjesecu....
nece mi ..... moram vidjet zasto...http://www.facebook.com/photo.php?pi...08952059153246
|
Trenutno vrijeme na Forumu 00:59 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org