![]() |
Citat:
Poslano sa mog SM-G925F koristeći Tapatalk |
A mogao si ubaciti taj ritam preko Mix mastera u Xg works. Kako je vec opisano ranije. I tu obelezis u celom ritmu bas nogu i pomeris sa C1 na A0. I to sve traje min.
Послато са SM-G930F помоћу Тапатока |
E da je samo to ;)
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk |
Upravu si, al kad je bubanj dobar lakse mi nekako :)
Pa bubanj ostaje isti samo promenis notu da svira sa C1 na A0. Kao sto si ti radio u klavijaturi.
Послато са SM-G930F помоћу Тапатока |
Gdje u xg worksu se rade takva podesavanja styla kao u step editu? Ako je prije na ovoj temi opisano vratit cu se
Odgovor se nalazi samom početku teme, u postu #26.
Pogledaj ovu playlistu. https://www.youtube.com/playlist?lis...qjHwTGiEArextE Treći video u nizu prikazuje kako razmjestiti elemente bubnja, a četvrti video otkriva "tajnu" zašto originalni ritmovi imaju drugačiji zvuk bubnja nego kada mi samostalno posložimo istu dinamiku i isti raspored elemenata, a opet nam ne zvuči kao original. Kao što rekoh, razlog su SysEx podatci, a njih unosimo na način kako prikazuje četvrti video. |
Pozdrav pitanje za Caspera , radi se o Genosu imam ritam i promjenim na bubanj revo i sad nesvidja mi se snar ,odem u style creator main B i drum setup i promjenim na D1 instrument snar drugi i tako sve varijacije a fill i break sam ostavio svira neki drugi bubanj i spremim to.i ritam radi ok ,ali kad ja stisnem prelaz ili break on meni svira pocetni snar iz revo bubnja promjeni mi nije vise onaj koji sam odabrao,gdje grijesim .
|
Da li mijenjaš Revo bubanj prije ulaska u Style Creator ili kad uđeš u njega?
|
da prvo odaberem drums Revo pa zatim idem u style creator
|
Trenutno vrijeme na Forumu 05:28 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org