![]() |
Slobodno me zovi za tezge!!!!Hocu i ja da svaki dan kupujem nesto!!!:D
|
eee milanche pa znas za onu "ima se moze se" ;)
|
Pa jeste Rade!Ako,ako, nek kupuje dok moze!Tako i treba!
Udarila kriza,a kazu da ce da bude jos gore!!!Jos malo pa cemo da pisemo u temi : "Danas sam kupio pola hleba,i bio sam prvi u redu da kupim litar zejtina!Mojoj sreci nikad kraja,imacemo sta da jedemo cele sledece nedelje!I moja porodica je srecna.Svih sestoro su me docekali sa osmehom na vratima!":D:D Salim se ja malo!!Ali nikad se nezna!!!! |
=))..ccc
ljudi bi rekli bas "ima se".. ja nemam sta da jedem ujutru osim pekmeza i przenih jaja..za rucak imam pilav od danas.. al bitno je da kad ljudi dodju vide "jaooo televizor"..a ja srecan..jbg seljak.:p. |
pa tu i jesta snalazljivost srpskog seljackog narod, bas pratim ovde po selima sta se desava, odu u inostranstvo jedu konzerve i kupe auto, dodju ovde naprave dvorac, parkira mercedes sa WIEN tablama ispred kuce, u kuci sve sredjeno kao apoteka a zivi u pomocnom objektu iza kuce i skuva lonac pasulja i to krkaju dva dana, umesto soka ceo dan pije vodu i secer razmucen, ako je neko galantniji on kupi najjeftiniji sok koji nadje u radnji. Kad im odes u goste oni kazu "ce da vidis kako mi u kucu"? onda te posluzi sve extra sokovi, kakve oces kafe...da vide komsije i prijatelji kako se ima, zivi se na nivou...ono full a sta je jeo to samo on zna. Tako i nas kolega gibanica lepo kaze jedan rucak za dva dana al je SONY u kuci ;) tako da pocnite u tom smeru da razmisljate :D gibanice moracu da utepam zenu mnogo mi razvlaci pare u prodavnicu, majku joj kako ode 3000 dinara minimum ode :S hm !ahahaha ps. zezam se nemojte da me neko shvati ozbiljno ;)
pozzzzz! |
Gde ima dima ,ima i vatre!!!
Salio se ti ili ne,onose 3000 dindzi!!!! Nemoj da mislis da ja bolje prolazim od tebe!!!:D Da se pohvalim: Danas je moja bolja polovina (ja sam lepsa polovina :D) potrosila 720din!!!:D |
Ljudi,odakle vam tolike pare?=))
|
Pa krademo baksis!!!!=))=))
Meni je malo zajebano jer 90% svirke radim sam!!!!!=))Ali za onih 10% sam nemilosrdan!!=)) |
ja ne kradem..ja sednem lepo u Zmaj jovinu uzmem armoniku il nekad i klavijaturu ako imam struju..metem sesir dole i cekam..pa ko sta ubaci..
|
al se vi nahvaliste ovde, ovaj krade baksis, ovaj prosi na ulici...ccc:D
|
Trenutno vrijeme na Forumu 14:47 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org