![]() |
Karizma snimak je zezancija,inace taj snimak su napravili ovi momci
i dobri su muzicari.Zasto se desava kad zatvorim youtube prozor ostaje i dalje da se cuje zvuk sa tog klipa
|
Snjofkam, i ja sam ovako rikao ko vol u njegovim godinama, ali nisu me brukali po youtube :D
|
al da je barem melodija donekle točna =))
|
|
|
|
Hahaha dobra verzija pesme ramo ramo , hm ce oprobam isto tako sutra na svirci ....
|
|
Obavezno svake godine je dolazilo proljece i ove ce doci=))A najsmjesnije mi je sto jos dok to odgovara hladan ozbiljan hehehe
|
Covek je pobedio ja nisam gledao smesniji klip :D :D hahahahaha. Najbolji je kad kaze "Obavezno" :D :D Hhahahahaha
|
A ovaj za klavijaturom zapalio cigar koda je Srecko Krecar, a ovom se slon posr'o u uho :D
|
|
Citat:
|
|
Koji je to talenat :lol:
|
ahhahaaaa,prelaz na 00:51,ma patos
|
Vrhunac je to što se čovek prijavio na prvi glas Srbije...
|
Mnogo puta pomislim da u muzici nema vise niceg novog, kad ono:
Ja verujem da je pred Goranom blistava buducnost u future-folk atonalnoj muzici koju kao sto cujemo sa lakocom izvodi. Ne mogu a da ne zapazim kako vesto u strofi tako i u refrenu izbegava tonove koji su u odgovarajucoj skali za ovu numeru. Poseduje neverovatno kretanje kroz hromatiku a na sve to dolaze njegov lep, bogat set vrhunskih trilera koji krase svaki stih i leprsavi vibrato koji nam odaje utisak sa kakvom lakocom peva gospodin Goran. Gospodin Goran pokazuje klasu i stadijum u kojem se prosto igra muzikom. Na zalost moram reci ma vecina pevaca uspe da odpeva pesmu kako je u originalu i to je to, dok Goran pronalazi neke nove inovativne ideje, harmonske progresije, koje su nama daleke i slabo razumljive.
Naklon umetniku i muzickom prodigy-ju =D>=D>=D> (spontan aplauz) :DDD |
Evo, ako neko ne zna da svira "Pozdravi je, pozdravi", sad ima priliku da nauci uz ovaj tutorijal. :D
<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/JMafECiGruk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
....
|
ahhahhahahahaha vrhcina, prvo od midi fajla, onda od ovog debila za pa2x sto skace ko skocimis na spidu, do pjevacice koja pjeva narodnjak u fazonu Alke Vuijice :lol: :lol: :lol:
|
Boki,pa ona moze da prodje,sta ti mislis?A momci razbijaju,imaju dobar scenski nastup.:lol:
|
....
Dell nije pa2 nego pa1. Stavi naocare...:lol:=))=))
Shone moze da joj prodje siguran sam...:D |
Hahahhaahhahahah DEBILA BRACO DRAGA, NE ZNA SE KOJI JE GORI OD OVE DVOJICE!!!=))=))=))
|
Ma ni naocale mi ne mogu pomoc, kad vidim onog retrivera kako se razbacuje gore od onog Erdzana hahahaha
|
majstor
gledajuci ove "talente" tipa Goran,dobio sam zelju da stavi, i pravog majstora..
jest da je uz pomoc midija,ali ja mu se divim.. Ima vise videa od njega pa pogledajte.. pozz, i zivi bili.. |
|
=))=))=))Jos nezna sta je tu smjesno i gleda ga ono nekako cudno,kao sta je ovome i zasto se smije:lol:
Ili ono I ja sam mu to rekao ali mi nevjeruje:lol: |
Citat:
|
Samo od zabaljske kajsije :lol:
|
Od Zabaljske kajsije si propevo ko slavuj...:lol:
|
:lol:
|
..............................
|
|
Jbt, pa ova nije potrefila nijedan ton =))
|
pa kad nije notaros,=))
Cuo sam da ce ona sa Ekremom da snimi duet,:lol: |
To je novi pravac muzike,to tako treba....
|
To je novi pokret u umetnosti, koji predstavlja umetnost 22. veka.
Zove se "atalentizam". |
A moguce je i da muzika ne svira dobro,a da ona tacno peva?
|
Mozda je ovo neoatonalna muzika samo to nase konvencionalne usi ne razumiju ;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 18:38 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org