![]() |
@Vule
Zebavaj ti,zebavaj:lol:,al kad rodi na prolece ja ima da pevam "Samo 100%"!=)) |
@ dellboy.... ovo ti je jedna birtija u ilicima... :) kad cemo zasvirat skupa druze?
|
samo zovi ;)
|
dogovorit cemo se preko skypa ;)
|
**
Lele kolika krilca...:lol:
|
A holesterol, a masnoca u krvi a trigliceridi ha!?
Prijatno:) |
Nema frke za to...vidiš da sam pojeo bez hleba :lol:=))
|
A sta je ovo crveno sto pijes? Jel sokic od jagode ili od visnje ? :)
|
tamno pivo, švapsko :)
|
E ako je bez hleba onda u redu, valjda si imao dovoljno rena i piva?Po meni je to ubitacni trio
|
Ajoj al ovaj Vule uziva svaka cast....pooz
|
1 Privitaka
Evo jedna friška sa promocije! :)
|
1 Privitaka
Zima??? Ma kakvi ;)
|
Jbg Dell ti uvijek u drustvu nekih muskaraca:DBuraz meni bih ljepse ta slika izgledala da je neka curica s tobom heheh...Pooooz
|
Dobro vece,svartih da vas vidim:lol:
|
Neka te i mi smo se obradovali da opet vidimo malo tebe:)
|
1 Privitaka
Evo da ne bude zabune.Ovaj moj avatar je sa PA 2 X pro,ali,ovo je sadašnji kutak :
|
makso lijepa slika i lijepo izgledas sa novomo klavijaturom,samo jos cekam kad ce nesto novo u demo,da nas iznenadis kao sto si to i do sada cinio....poooz
|
Makso super je slika, ali i ti mijenjaš ove klavijature, samo dok kroz par dana (mjeseci), osvane Oysis. hehe pozdrav svima
|
1 Privitaka
Evo i mene na probi, malo je opustenija varijanta bila, na mixeti casa ozujske, ako vam treba drva eto s desne strane :) i naravno reklama ;)
|
@Dell
Što si promjenio ime? |
lakse se cita nego nusproizvod mladenackog hira za "biti cooll" ovako me ljudi ovdje na forumu zovu :)
|
Ili mu neka curica pocela da tepa dell pa sad promijenio ime=))
|
da nije Raquel? :)
|
A gdje je pevacica :D
Bez pevacica ne ide ...... P.s A i ona vrecica kompire ulepsava ambient. |
pjevacice nije bilo tada, uslikacemo se i sa njom i s pjevacem sljedeci put :)
|
ovo mi se malo marnel fura na kosmajca oko usiju mirkafon, ovo ono :P ;) a nek si brate i ti stavio normalan avatar, prvo ona slika sa onim likom sa cvikama, pa onda onaj lik isti, u stvari malo baca na djoganija, pa sad konacno ti :D Ma to je moj covjek ;) ne moze mu nitko nista :D
|
;)
|
Pa,mogli ste nešto i pojesti..:))Pozdrav za tebe i goste!!!
|
cime se ovo cika Milanche umazao "ki malo dete" :D
|
ljudi a kako ja da metim svoju fotku , koja je procesura hahahahaa
|
ides na Post Reply , pa spustis dole do Upload fileova, pa nadjes na browse sliku i na upload onda, kad zavrsi upload samo to malo prozorce ugasi i odgovori
|
ha ha moj prvi sint
Unasega rajka malena sviraljka , hehehehe a toncina .... ko top .Tu sam sviro bas kontru
|
koja li je ovo yamahica :)
|
Levo i desno znam ko su ...... nego onaj u sredinu, odakle mi poznat :confused: .... mislim da sam ga gledao po youtube, ljubio se sa klavijaturu :D
@gagan Dobar ti taj stalak |
ma to je onaj "Keyboard french-kissing" :D
|
Pristojni deckici, sok piju :D:D:D
|
Djus od prepecene sljive (i to vise litara =)))
|
Boga mi,lepo smo se proveli!Svaka cast domacinu,ali i vrednim gostima koji su sa zadovoljstvom pili i jeli razne djakonije koje je vredna domacica spremila!!!!! :)
|
Ne rece li ono Gega da ne pije? :lol:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 18:37 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org