![]() |
ne znam cemu nerviranje? Fino naplatis stetu, pa da mi je rodjeni brat nek plati :)
|
pa pazi stvar je u tome sto je ja imam 3-4 meseca i nista joj nije falilo a das nekome na jedno vece i on jesto s*ebe... i ti bi se kolega iznervirao sigurno da se tebi nesto tako desilo :)
|
nije da ne bi, ali bih naplatio stetu 100 % ;)
|
Smoren sam do bola,a moram da idem da radim!!!!!!!
Spava mi se,a moram da idem da radim!!!!!!! Svaka kost me boli,a moram da idem da radim!!!!!!! Dokle vise,kada cu u penziju!!!!???? |
Nikad,a mozda ni tad...
|
:(( :(( :(( :(( razbio sam telefon u sto §$%&/((/&%$§$%&/
neznam kako cu bez njega... |
Krenem do grada i nestane mi na po ceste benzina.... heeeej... nisam mogao da verujem. A lampica za nizak nivo benzina ni da mrdne, majku joj.... Sreca jedan drugar u blizini, pa kod nega po kanister, pa na pumpu, jedno kilometar pesaka... Pa neki mi mali levak dao, pola prospem... uzas. I na kraju sve to nekako resim i krenem dalje, kad neki budaletina ostavio staklenu providnu flasu na po ceste, i naravno nagazim samo tako... Gume dobre za sada, a ujutro cu da vidim... Nadam se da me nece cekati neprijatno iznenadjenje---- Bem ti vece.... :mad:
@Armin: Koji si telefon razbio? Nije valjda galaxy??? :( |
Da druze galaxy s... wewewe
|
Pa što si ga razbio?
|
@Armin: Ajoj druze, zao mi ko da sam ga ja razbio majke mi :(
|
@vaxter
Pa razbio ga da bi mogao da se zali!:lol: Naravno,salim se...ko zna zasto je to dobro.!Mozda kupis ili jos bolje da ti neko pokloni neki "APPLE iPhone 4 32gb";) |
ne bih o tome ja sam kriv uglavnom... evo gledam sebi bas iphone ali mi zao sto ce jos malo petica izaci pa me opet nema nigdje...
|
Prekjuce imao svirku, i sve bilo oke, sem sto me uhvatila mala prehlada.
Sinoc na pola svirke pukao glas, poceo kabl od mikrofona da me zeza, bolelo me grlo, urnisao sam se :rolleyes: |
Nisam mislio da ću i ja ostavit post u ovoj temi, al na žalost i na to je došao red:(
Prije nekih pola par mjeseci dogovorio sam se s jednim kolegom, da će mi prodat svog Extrema u 3. mjesecu. On će sebi uzet M3 - 71 (Expanded) i ja sam bio presretan.... međutim, danas mi se javlja, nosio je u svatove i M3 i Fantoma G6, al mu se M3 ne sviđa jer ne dobija na zvuku (tonu) skoro ništa (a mora nadoplatit 1000 evra), a G6 mu se ne sviđa jer ima 5 oktava, pa je odlučio da neće za sad ništa prodavat, i čekat će Kronosa :( baš sam tužan, malo razočaran, taj Extreme je trebo bit moj prvi workstation... |
Eh pa mogao je uzeti i G7 ili G8 ako ima vec ima pare za G6, jer oni samo imaju vishe oktava od G6!
A kod nas u Bosni narod kaze, ko ima 500 Eura ima brate i 700, tako da ne zna ni on šta hoće! ;) pozdrav svima ;) |
@matrix, nije fazon odnijet klavijaturu u svatove i procijenit zvuk, fazon je stelovat klavijaturu na razglasu po tvom ukusu i onda donijet sud ;) jbg i sam znas da ovi nasi pojma nemaju o klavijaturama, ni 20 % mogucnosti ne iskoriste...
|
G7 se prestao proizvodit, G8 ni tipkom ni svojim gabaritima nije za tezge:D
a što se tiče M3, o tome je iblo dosta rasprave o njegovom tonu i razlici u odnosu na Extreme tako da o tome nema smisla raspravljat... @Dell mislim da nije to bilo u pitanju, jer mi je ovaj kolega stvarno vrsni poznavatelj korgovih mašina, osobito workstationa, a on najbolje zna šta mu treba za njegovu svirku, tako da mu ja vjerujem, ne bi on tek tako odnio M3 na svirku i reko da mu ne odgovara:) |
svakako da je m3 odlicna sprava,ali ipak o ukusima ne treba raspravljati,matrix mislim da mozes i na drugom mestu da nadjes extrima da kupis,tako da nema potrebe da ocajavas,samo se malo raspitaj i vrlo brzo ces imati svoj prvi workstation
|
ma ne očajavam, ipak je to samo sint:D
ovog sam bio zamjerio jer dobro poznajem vlasnika, a on je prvi vlasnik sinta i klavijatura je u extra stanju, a što je najvažnije i cijena je bila dosta pristupačna:) |
Ma siguran sam da se mogu pronaci klavijature koje su u istom stanju i sa pristupacnom cenom kao sto je bio i taj Extrim,javi sta si uradio.pozz
|
Najedoh se neke ribe i od marinata i belog luka mi je zlo :( a kazu da je riba zdrava...pa da riba valja Vuk bi skakao u vodu a ne u tor sa ovcama :lol:
|
Svirao sam od 13 do 02h, non-stop bez pauze, cak nisam isao ni u wc! Sav sam utrnuo...:(
|
Zakon ovcice i gice:-/
|
Caka, ako ces ti musli jest, onda i ti njoj nadji mahanu pa joj zadaj zadatak. :D Nek vidi kako je.
|
jeste li mozda primijetili kad je clan Caka napisao taj post na koji se nadovezujete?
|
Kad prosle dve godine?! Ko da je juce bilo :lol:
|
Uff jesam se naletvo u subotu u kafani kod Bobana u Minhenu:)A i jednu ruku mi je i fino bilo...mislim ne da se falim a bice i faljenje samo da se neko prije men pohvali u onoj temi Hajde da se falimo,pa cu onda i ja jer sam jos uvjek zadnji pa necu da se citiram hehhehe
|
veceras mi se nesto pokvarilo na elektronici na kolima(mitsubishi eclipse).na silazku sa pancevackog mosta prema gradu(a i prema borci) je tako los put.posto sam isao brze zablokira mi abs,ostane neki rele upaljen a posle se sjebe kompijuter i popali sve zivo,i za sta god se uhvatim u kolima(brava prozori ventilator) krce releji.a instrument tabla samo blica pali se i gasi sve zivo na njoj.*ebem ti puteveeeee,razbi' auto.
|
@milanche007
Izgleda da mitcubishi nije otporan na rupe!Neznam kako bi se ponasao ako ga malo vise nakvasis,to jest uletis u neki cunami!Tu bi trebao da bude otporiji! |
**
Ovde ga zovu Micibushi...:D
|
ma sutra cu da ga nateram na iste te rupe,klin se klinom izbija:-)ili ce da proradi ili ce da se raspadne.jbg mora i on da se pokvari jednom:-)
|
@milanche007
Nisam prosao pancevcem oko 6 meseci,ali znam da je i tad bio losiji put posebno ako se dobro secam na iskljucenju za 29ti,i na pravcu za bogosloviju.Bas me cudi...jeste taj deo los,ali ne bas toliko da sj***esh auto! Mozda je senzor abs rikno...ali ima posebna tema za te stvari i da ne odemo daleko u off topic.;) |
heheh simke prelazi svaki dan po nekoliko puta pa ces da vidis da li ce sve da bas da bude u redu sa autom.ne bih ni ja da idem u offtopic.
|
danas mi deca drndala klavijaturu , i sad ne mogu da ucitam boje i ritmove sa flopy-ja.
GEM WK2 je u pitanju ,pokusavam da nadjem backup u kompu al nema. a ovaj flopi je necitljiv .STRASNOOOOO |
... a ja sam stvarno skontao da nemam pojma o klavjaturi koju sviram ( pa1 )i stvaaarno sam levat...pa ni sempl ne znam da upiseam,a loop,sta je upste to....:) i nemam volje da po forumu trazim odg. na sva ta moja pitanja i da pretrazujem stranice i tako to,previse tema;pod tema.... eto :)
|
evo da se pozalim i ja na poslu me nisu svrstali u top10 za prethodnu godinu pa mi ovih dana nije bas po volji
|
cekao sam danas 3 sata da predam da produzim glupu vozacku dozvolu, da bi mi na kraju rekli da mora lekarsko uverenje jer nosim naocare(sociva) i dzabe sam cekao izgubio noge i kicmu i zivce i dodje mi da ujedam!
|
Da se zalim :(
stari se i stari :( godinu dana ostarijo :lol: Haj ZZZZ |
Nisu mi spasili slike sa hard diska :mad::mad::mad:
Ode 20GB slika :mad::mad::mad: |
evo da se pozalim prodao sam korg pa 50 dole u ameriku i tokom putovanja razbio se korg pa50 sada zezanje sa postom oko naplate
|
Trenutno vrijeme na Forumu 10:10 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org