YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Komentari i Pitanja (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Pitanje za moderatore (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=10095)

Deeda 10.01.2011 23:14

Zasto , nakon najsitnijeg prekrsaja banujete,mislim da ste malo prestrogi...?!
To je moje misljenje,bukvalno moras paziti kako pises,neko slucajno postavi temu u kategoriju slicnu onoj koju treba,i ban...

Ace 10.01.2011 23:22

Sigurni ste da je to tako ?
Vidim da ste dugo clan pa ste se sigurno uverili u strogocu moderatora ?

Vaxter 10.01.2011 23:22

@Deeda
Banuje se na skupljena tri prekršaja, i to na nedelju dana, a na svaki od tri prekršaja se šalju opomene sa linkom do pravilnika, kako bi se članovi upoznali sa istim.
Nismo mi prestrogi, već većina previše lenja da i pročita pravilnik.
Teško da postoje slične kategorije, a čak i ne delimo kartone ako se za malo promaši.
Problem je što ljudi pitaju zašto ne mogu da skidaju, i to postave u kategoriju Korg Aranžeri.
Čak ni tada ne dobiju odmah ban, iako ga i tek kako zaslužuju.
Većina dolazi samo da se ogrebe o download, i zato i piše na forumu gde i šta stigne, ne bi li nabili tih 25 postova.
Ni za ovaj Vaš post, iskreno, ne znam šta da mislim koja mu je svrha.

pedjajazz 20.01.2011 22:24

Brate mili dal sam lud, ali ja ne mogu da nadjem gde da kliknem da postavim novu temu, da mi niste nesto iskljucili, nema nigde new threat

gega 20.01.2011 23:12

**

A gde biste vi da postavite novu temu?

Vaxter 20.01.2011 23:14

U svakom podforumu, iznad i ispod liste tema, sa leve strane, postoji dugme za pokretanje nove teme.
Nije Vam ništa isključeno.

nesaband 25.01.2011 00:16

Kako se postaje moderator?vidim svi pitaju nesto pa ajde i ja da pitam nesto.
Da,i interesuje me kako se postaje strog moderator?

Vaxter 25.01.2011 00:26

Za to prvo treba da te nekoliko članova dobro nanervira, tokom par godina, da budeš ljut.
Onda da ti jednom prete smrću, i tako uspeš da budeš strog. :))
I da, treba ti dovoljno slobodnog vremena da visiš ovde non-stop i čistiš za decom koja se igraju ovuda, i da ti onda ona još nekoliko puta kažu kako treba da ti je čast što radiš za njih i da nisi ok što im ne daš da skidaju odmah.
Oni to zaslužuju, a ti si zao prema njima.:))
To su obavezni uslovi za moderatora.
I, naravno, moraš da baš mrziš 5-10 članova, i da se regovno iživljavaš samo na njima, a da si prema svima drugima pravedan, a samo njih da mučiš.
To je nezaobilazno! :))

nesaband 25.01.2011 09:36

@vaxter
brate,ja bi dobio nadimak"atila bic bozji"

imao bi pretnje smrcu svaka dva sata:lol:

uhh!!!! nije vama lako!!!

Simke 25.01.2011 17:06

Citat:

Originalno postovano od Vaxter (Post 168638)
I, naravno, moraš da baš mrziš 5-10 članova, i da se regovno iživljavaš samo na njima, a da si prema svima drugima pravedan, a samo njih da mučiš.
To je nezaobilazno! :))

ne znam Vladane zasto...ali sam sebe video medju ovih 10!!=))

Trenutno vrijeme na Forumu 22:20

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org