YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Saveti za kupovinu (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=75)
-   -   Savet za kupovinu aranzera ??? (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=10277)

ivan tr 30.07.2009 13:21

TESLA evo objasnicu ti. To se i ja pitam sta je Erko rekao sto je vezano za post. Ja sam lepo rekao da je bolje da je dao odgovor decku u vezi kupovine nego da kao jedan od moderatora upozorava da takva tema vec postoji i da ne treba da se otvara ponovo slicna. A ne vidim gde sam ja to citirao moderatore???
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden">

ERKOOO 30.07.2009 13:33

Dao sam mu savjet za kupovinu i molim te ne valjaj gluposti da ti ovako kazem!

ivan tr 30.07.2009 13:38

Brate ne valjam gluposti i nisam se tebi obratio nego Tesli jer me je on nesto pitao!
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden">

ERKOOO 30.07.2009 14:03

Ajd druze procitaj 5. post u ovoj temi pa vidi jesam li dao savjet za kupovinu ili ne!
Nisi se meni obracao ali za mene pricas,isto ti ga dodje!

svirko 30.07.2009 14:05

Momci,

ajde malo smirite strasti prije nego počnu padat kartoni!!!

BoleroBend 30.07.2009 14:07

-kako ubijaju ove teme sta je bolje ovo ili ono..
uzmi brate sta oces..uzmi pa80 - dodaj jos 100e a (prevelik zalogaj ti je totalno glup izgovor)

-komande su potpuno iste kao na pa50 i 60..tako da ti je sve jedno a ima sempler to ti je manje vise jedina razlika od navedenih..

-druze, vidim da dosta toga znas o ovim klavijaturama i postavljas retoricka pitanja, te mi se cini da je ovo klasicna spam tema o kojoj se pisalo, ma sta drugi rekli jer vidim da je krenulo nizbrdo.
-nemoj da budes besan na mene jer veruj mi znam kako se ovakve rasprave zavrsavaju...
-ovo ti moze pomoci.. http://www.yu-midi.com/forum/showthr...ighlight=trans

makso68 30.07.2009 14:29

Kao što reče BoleroBand,kupi PA 80,potpuno su iste komande,a imaš veće mogućnosti sa bojama.Za taj novac se ne bi pokajao i da kupiš Yamaha PSR 1500 ili PSR 3000,one imaju savremenija memorijska proširenja(SM card-može do 128MB i USB stick,bilo kojeg kapaciteta).Pozdrav!

misa1265 30.07.2009 15:01

Hvala na savetima,ali mislim da je odluka pala na pa60,samo sad da nadjem neki polovan ili nov ako ce neko da proda za 600-700e!!Hvala jos jednom!!;)

misa1265 28.08.2009 22:25

Iako sam napisao da cu kupiti pa 60,ipak sam kupio novi pa500,i za sada sam zadovoljan,mada sam na pocetku imao neki problem,pa sam morao da vracam u servis!!hvala vam svima na savetima!!;)

doktor87 10.09.2009 14:53

Stvarno nemam reci! Pa kolege ja mislim da postoji jedna mala fabrika u Aziji koja se izmedju ostalog bavi i proizvodnjim nekih prosecnih muzickih instrumenata...mislim da se zove YAMAHA!!! Sta ste bre navalili sa tim PA50 i sl... Niko da spomene PSR serije! Vidim da si kupio masinu, ali mislim da ce sledeci ko bude imao slicno pitanje kao i tvoje da procita ovaj post...
Moje misljenje, mislim da te razumem u vezi PA50... PA80 ti je stvarno veci zalogaj bar jos pola godine...G-1000 ne znam...nisam ga ni video nikad uzivo iskreno ali ok. Jednostavno uzmes te pare i kupis Polovan PSR 1500 i ostane ti lova za pedale, torbe, kablove i neki stalak...ili dodas jos malo novca i eto s700... Samo treba da provodis malo vise vremena sa kljavom...bilo koju da kupis...trudi se da izvuces maksimum, da se raspitujes i da eksperimentises...nemoj sam da prepisujes setove, boje i sl...posto si zelen imas vremena...postoje kolege koje sviraju godinama harmoniku, skupe kintu ili prodaju harmoniku i kupe TYROS :) znas kad ce da nauce da ga korise...pred penziju, ako vec nisu penzioneri :) Pocinjes od prvog razreda a ne od srednje skole ili faksa :) Sve ima svoje... Polako...kad sam imao 12 godina, imao sam casove harmonike i tad me je profa zezao i kad me hvali kaze "bice bre od tebe nesto! za jedno 15-20 godina " pizdeo sam kad mi to kaze, ali vremenom sam shvatio da je u pravu! Moras da sazris kao muzicar i da naucis postupno da koristis alat...jer BOJ NE BIJE SVIJETLO ORUZJE VEC VELIKO SRCE U JUNAKA :)

Trenutno vrijeme na Forumu 16:40

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org