![]() |
Svaka opomena, upozorenje, karton, ili ban, je rad nekojeg moderatora ili super moderatora......pa prema tome......
|
I ja kazem da se drzimo teme ;) Nemojte se pocinjati svadjat
|
Skrečete s teme ... Nije fer !
|
Ja samo zelim da skrenem paznju da se drzimo teme,mada nije to moj posao.
Druze @gega mislim da nema potrebe da tako pises,naravno da imas pravo da napises sta hoces ali ti kao "vredan clan drustva" treba da znas pravilnik.Nemoj da se ljutis ali je tako.Ja se izvinjavam ali stvarno neznam u cemu sam pogrijesio.Naravno nisam moderator ali ne treba sav posao svaliti na njih :) |
Ne ljutim se sve je OK :) Idemo dalje...;)
|
E..pa mislim sto je previse je previse.
@gega Ti se neljutis..e pa ja se ljutim,citiram"Ovu zavrzlamu su inace samo zene u stanju da naprave"..Sto to treba da znaci?Tj,Sto si s time mislio reci? |
Eeeeee, moj Gega,
Šta je tebi ovo trebaloooooooo.......... Hihihiiihihihihiihihiiiiii:D |
uuuuuuuuuu :D :D :D ajd sad budi junacina pa kazi
|
-
@svirko
.....:lol:.... @dellboy ma nema frke...reshicemo:D @ exa pozdrav Moj zadnji post je upucen dejanu 87 i nema veze sa tim zbog cega se ti ljutish (citat). Ako si citala sve postove od doticnog kolege znash o cemu pricam. O detaljima mozemo preko pp.:) |
Gospodine @gega vas post koji sastoji ovu recenicu "Ovu zavrzlamu su inace samo zene u stanju da naprave" je upucen matejasu87,jeli tako? A poslednji post je upucen meni.E sad problem je sto je EXA zenskog roda(koliko sam uspio skontati) pa se nasla uvrijedjenom.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 03:43 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org