![]() |
hm...meni i dalje neče na maximize,ima povečanje za 1X ali nema preko cjelog ekrana,a zoom mi neodgovara jel sve bježi van.
|
sporije radi
|
Kako kome...
Za one koji ne mogu da se neviknu, ili im ne odgovara, postoji mogucnost korishcenja starog sajta. :) @vingula Nema josh uvek za preko cele strane, ali bice... :) |
eh...onda u tom trenutku dok se sve nezavrši,ja bih koristio još uvjek "onaj stari",ali...kako doč do tog "starog" ;)
|
Podesavanja i izaberi Vbulletin Portal i dobijas staru postavku ;)
|
|
http://www.yu-midi.com/forum/
Ja koristim portal kao portal, a forum samo otvaram van njega, kada mi treba vishe tabova i prostora. :) Pretpostavljam da je ovo reshenje svima najbolje, tako da cu takvu mogucnost ostaviti za izbor svima. Mislim da to i jeste najbolje reshenje. :) Da ti se sajt uvek otvara na starom portalu, idi u podeshavanja novog portala, i tamo imash da promenish default portal. Napravicu uskoro i na starom engine-u link za promenu na novi portal, da mozesh da vratish. :) Btw. Stari portal cu nocash iskljuchiti, tako da ce se otvarati direktno forum. :) |
Vax moze li se uraditi redirecting (preusmjerenje) ili kako se vec zove zbog onih koji imaju snimljenu putanju ka starom forumu, a ne znaju za promjene na stranici.Na staroj putanji ka forumu staviti neko obavjestenje...to su samo neke od ideja.pozz
|
Moze, nije da ne moze, ali je poenta da forum moze da se otvori i zasebno van portala, kao i svaki drugi deo portala.
Napravicu samo link do pochetne, za pochetak. Umesto da linkuje na stari portal, sa foruma, linkovace na novi... :) |
Kako je super... :) Nisam u toku bas o cemu se radi al kontam da je ista stvar samo malo modernije ili se varam...?! :/ Bas mi se svidja, svaka cast! ;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 16:34 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org