![]() |
Pozdrav iz daleke Australije...super ste..sve najbolje
|
Meni je,iskreno nedostajao yu-midi posto sam svaki dan provodio vreme ovde i ovih dana sam svaki cas kliktao da vidim dal je proradio i eve ga konacno.Jupiiiiii... :) :) :)
|
Hehe! Interesna tema!
I ja naravno kao i svi ostali stalno kad sednem pred kompjutera tugujem po yu-midi i svaku minutu proveravam dali je proradio! :) Ovo je definitivno najbolje mesto gde mozemo pricati o muziku i sviranje! |
Kao sto vidite sajt je ponovo online.Mnogi su se raspitivali zasto sajt ne radi,a mnogi su i mislili da nesto nije uredu sa svojim internet provajderom.Koliko sam upucem bilo je cak i reinstalcija operativnih sistema,udaranja modema........:D
Sada samo opet online i nadam se kvalitetnom druzenju..... Pozzzz!!!!!! |
Dok bez necega ne ostanes,cesto puta i ne znas koliko ti znaci!
Pozdrav! |
..
uuuu,... odlepio sam bez foruma,...
nisam bio ni svestan kolko moze da mi nedostaje... Hvala bogu ponovo ste tu.... POzz za sve.. |
Bas mi je nedostajao yu-midi, nekoliko puta dnevno ukucam adresu sajta i gledam da li je proradio.
|
Ulepsali ste mi dan :) Dosao kuci i reko ajd da probam, i vidim radiiiiiiiiiiiiiiiiii :D
Ovih dana ko lud klikcem po nekoliko puta dnevno, sve se nadam proradice :sad: |
I ja sam pomislio da mi nešto s kompom nije u redu! Zamalo ga nisam polupao! Ali eto hvala Bogu zahvaljujući kolegi Svirku i ostalima opet smo tu! Pozdrav svima od mene...:)
|
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 01:06 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org