![]() |
ma mene pevanje bas mnogo i neintersuje nego dobra mala!;)
stavi neki snimak da je malo bolje vidim a i da je cujem malo bolje hahahahaha |
perverznjaci matori ... :lol:=))
|
mozda perverznjaci jesmo...al matori smo 100%!!!
Dodato: veridba od subote 15maja,moja BANDa ali bez gitariste,jer je covek bio sprecen!! |
odlicno!!!!
|
hvala gogkoarsov,ali zar stvarno niko nece da ostavi komentar za pevaca,za mene,band,da su nam lepe ili ruzne majice,ili malo para ima na harmonici..? :D
|
para nikad dosta na harmonici.majice i nisu nesto?svirka standardno dobra.
ti si lep ko slika:lol: a pevac, hmm prosecan,znam taj tip pevaca,meni se licno ne dopada kako peva.Murta bi ga pojeo za dorucak=)) zezam se malo! nego gde je pevka?daj malo vise nju!!!B-). sve je dobro bre kad ima para. samo cepajte momci. pozdrav |
Dobra svirka.Pucacka,profi.
|
Hvala Jefto!!:)
Neso a sta fali nasim majicama?? ahaha uzivo su mnogo lepse.Ma bice i pevacica,cekam da mi stignu najsveziji snimci,pa cu i nju da postavim,a ja sam bio mnogo lepsi nego sto sam sad...ja cu poceti ko nas kolega i prijatelj KIWI koji kaze "jos danas a od sutra sam na dijeti" verovatno ti poznato!Od kada sam ostavio cigarete,ugojio sam se 20kg:S,a kazu da zene vole tapacirane muskarce,ne znam dal ima istine u tome.U svakom slucaju hvala na komentarima,cim stigne novi materijal,postavljam ga naravno sa koleginicom!! :) |
e brate,ne znas ti koju foru ima nas drug kivi?
on drzi KIWI dijetu,jede sve osim kiwija=)) nego daj ti nama pevku da mi gledamo,pusti dijete=)) @Vule vule zavuce nam ga!!!:lol: |
ma vule je isto perverznjak ko i mi,samo sto smo mi matori a on...hm...e sad nas drug kiwi je na dijeti od kada ga znam(10god),al mu lepo stoji kilaza!!
evo ti pevacica,samo mislis na suknju..a fin si ko sto sam i ja..ahahaha :D:P |
Trenutno vrijeme na Forumu 01:32 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org