![]() |
slazem se s kolegom grandiom, extra pjeva, ali ima puuuuno boljih ;)
|
Ja sam sinoć svoju ekipu okupio da im pokažem ove njihove snimke, samo smo ćutali i gledali... :-O
Ljudi ona je uz pjevačicu "Allegro" benda najjači vokal trenutno na estradi ako izuzmemo pjevačice iz "Premier" lige tipa: Snežana Đurišić, Verica Šerifović, Aleksandra Radović, Tanja Jovićević, Maja Odžaklijevska i sl. Mene oduševljava to kako je uspjela da razdvoji narodnjački i pop stil!!! ^:)^ |
Pevala bi ona kod mene "drugu pesmu"!!!!! ;)
Odlicno peva!!!! |
Citat:
Hvala EDIT: @ Grandia ovo vazi i za tebe...hvala |
@d3llbQy_DM
Dragana Mirkovic se ne racuna!!!!!! :) |
Citat:
|
samo moje subjektivno misljenje ;) rekao sam vam da fino pjeva, ove su po meni bolje, mozda vama nisu, nema veze :)
|
:lol::lol::lol:
Gde nadje Elenu da bolje peva od ove...:lol: ...al kad kazes "subjektivno misljenje" onda postujem :D |
Bogami, ja se slazem isto sa kolegom dell-om. Ova devojcica Alma Subasic ubija sada, a sta ce biti za par godina, ne smem ni da zamisljam. Bice bez konkurencije. A Zorica Brunclik... ja mislim da je ona i dan danas klasa za ove nove pevacice.
|
O ukusima ne vrijedi raspravljati ali porediti ovaj studijski snimak Elene Velevske sa Anetinim pjevanjem uživo je...[-X
P.S. Alma Subašić je već par godina prisutna na radiju i televiziji tako da se ne može reći da je neafirimisana, svaka joj čast i poštujem to što radi i smatram da je pred njom blistava karijera ali opet od nje nisam čuo ništa sem sevdaha... P.S.II. Ova bugarka je već viđena kako sa Bregom ove godine osvaja Guču... :-" |
Trenutno vrijeme na Forumu 22:29 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org