![]() |
Evo od mene jedna malo zaboravljena pesmica ;) Peva Danijel Đoković...
Danijel Djokovic & Danijel Pejic (live) - Na raskrscu.mp3 Dodato: <embed src="http://www.*******.com/embed/378560805/75b61a8f" width="420" height="250" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always"></embed> |
Svidja mi se sve ukupno...
Vokal ima dobar efekt, bas mi se extra svidja... Jedino po mom ukusu (sto neznaci da nije dobro) drum mi se nesvidja... Samo nastavite tako... |
Hvala Armine, pozdrav ;)
|
Lepa pesma i lepo odsvirana.
|
Lepo zvuci,svidja mi se,dobar ton. Probaj u tom drum set-u da stavis neku konkretniju i jacu bass nogu...promenice sliku bubnja,ovde se cuje previse tiho i mekano. Ako si tako zeleo da bude-onda ne diraj nista. Samo sam to primetio,ne zameri. Pozdrav.
|
Hvala :)
@Vex Hvala na sugestiji, na žalost, neizvodljivo na ovoj "sirotoj" Yamahici :D |
kako me iritira ovaj odvratni nikakvi MIDI "okvir dobosa" na yamahama.
to je rak rana toj marki ostalo, sve ful!!! nema price! |
Super ton i super su snimci.Da li bi mi mogao reci koji vokalni efekat ste koristili?Neki eksterni ili?
|
zabac86 a da li bi ti mogao objasniti sta znaci "odvratni nikakvi midi okvir dobosa" ???
|
naravno armine.
iako bes kulja iz tvog pitanja,.. uzasni okvir znaci da se okvir cuje nista bolje nego na van basco karaoke. svirao sam yamahu dugo povremeno je svram i dalje i to me je morilo oduvek. moguce da ti mislis drugacije, i meni je zao ako sam dao malo prejak epitet. svirka i vokal ful! |
Trenutno vrijeme na Forumu 05:40 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org