YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Jak muzicar ili preteruje !?!?! (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=16281)

Ace 29.11.2010 00:21

@Tranzit
Za dobro uho i komarac je muzika :)

tranzit 29.11.2010 00:26

Da ti iskreno kazem i komarac je zaista muzika za ovo sto taj Paja Patak baljezga po klavijaturi, pardon po pasuljari, pa taj nijedan ton koji traje vise od sesnaestine nije odsvirao a da nije uvalio glisando, portamento ili neki bljutavi triler. Znas, Acko, muzika se sastoji i od tonova koji su ponekad i nesto duzi pa ih treba i ispostovati.

albin korg 29.11.2010 00:28

Covjek odlicno svira netko rece!!!.E ovo je covijek koji dobro svira!!!!!!!!

obrisan link! kakve veze ima ovo s temom i sa muzicarom o kojem raspravljamo?

Ace 29.11.2010 00:41

Tranzit
Sve je ok sto si rekao i jasno je da mnogima nece se dopasti ovo pa eto ni meni. Ako mu je ovo navika i stalno je primenuje sa cilj da bude sto interesantniji publici onda je na los put.
Ali jedino sto se ja ne slazem sa kolege koje su komentirali da covek ne zna da solira i ne biva ga .... ona zna dobro ali preteruje sa glupe ukrase.
Sad ako neko se ne slaze sa mnom u redu je, ja svoj zakljucak zasnovam od ono sto sam video i cuo na ovaj jedan klip od njega.

nesaband 29.11.2010 00:42

@albinkorg:
kolega,ukusi su razliciti ali ovaj decko nije prva klasa ciji si link postavio u tvom postu!cak mogu da kazem da ima i brljotina u njegovom sviranju!
sto se kaze II klasa!
@tranzit

pretera ga druze,ne znam zasto ali imam utisak da malo pokusavas da podgrejes atmosferu svojim opaskama.Ne vidim razlog za tako nesto.

Svako ima neku svoju opredeljenost i svoju publiku.

ne bih rekao da ovaj momak brlja po klavijaturama,mislim da se samo malo zaneo i nista vise od toga.
Dodato:
@Tranzit:
mislim da rec koju si upotrebio "baljezganje" ne prilici jednom kulturnom muzicaru

tranzit 29.11.2010 00:53

Hahaha, kakvu kulturu vidis u ovom sviranju pa da bih ja odgovorio na istom nivou. Sila se silom smiruje, ne vazi vise ona iz Biblije "ko tebe kamenom ti njega hljebom". Da razjasnimo, nikakva losa rijec nije "baljezganje" jer ne daj Boze da sam upotrijebio jednu drugu zaista nepristojnu rijec koja bi mnogo vise odgovarala ovoj svirci. Ne podgrijavam ja nikakvu atmosferu, samo komentarisem kao i svi ostali. Vidis a meni se cini da ti mnogo vise paznje obracas na moj post nego na ostale jer prije moga posta su ljudi napisali i direktnije stvari.

ERKOOO 29.11.2010 00:59

Najgore kad covjek ima tehniku a nece da je iskoristi u pravom smislu rijeci i muzike!

Sejox 29.11.2010 01:01

Lijepo bih zamolio sve ucesnike u diskusiji da se pridrzavaju teme.
Ovo su inace vrlo nezgodne teme,a u stvari na kraju od njih nema nikakve
posebne koristi.

Zato samo o temi i opusteno....bez nepotrebnih dizanja tenzija,jer to nikome
ne treba.

nesaband 29.11.2010 01:22

@sejox
potpuno se slazem sa tobom.

moje duboko izvinjenje ako se neko nasao uvredjenim bilo kojim mojim postom.

yamahapassion 29.11.2010 02:19

Paceta znam licno, zivi u AT, u Tirolu, a inace je moj Mitrovcanin. Ovaj snimak nije bas najsjajnija njegova prezentacija, ali tvrdim da covek kad hoce, pravi haos sa klavijaturom. Samo cu reci, mnooogo dobar muzicar, jedan od najkompletnijih koje sam ikada imao priliku da cujem, samo kad hoce. Dalje ne bi komentarisao, da ne dolazi do dalje rasprave.

Trenutno vrijeme na Forumu 12:44

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org