![]() |
ima tu i saint row 2 . skoro ista gta
|
@mirandess
igraj Wheelman! U otvorenom svijetu Vin Diesel skace iz auta na auto,puca po gradu,tjera mafiozere,akcija samo takva:) meni se ne svidja igra jer ne volim ni gta, evo ti malo gamplaya: |
Bioshock 2 < naj igra. Skoro sam i Crysis prelazio, sad ce i Crysis 2 .. Nadam se da cu moc igrat makar na medium :D
|
Molio bih "igrače" da ako je moguce da mi posalju na PP ili E-mail igrice ili linkove sa kojih mogu skinuti bez problema.Pokusavam vec neko vreme ,ali negde "zapinje".
Ja ne volim i nikad ne igram ali imam klinca prvi razred i "utra" me sa GTA i Kornjacinom odisejom,zato vas molim da na neki naj laksi nacin dodjem do njih. Hvala!! |
Evo skinuo sam EuroTruck Simulator 2 i mogu vam reci da je igra uradjena bolesno realno. Ne bas sto se grafike tice, ali autobahna makar u Njemackoj, tipa putokazi, pa slojevi asfalta, kreuzovi itd. Sto se gradova tice, tu su samo veci gradovi u Njemackoj, Austriji, Slovackoj, Svicarskoj, Velikoj britaniji itd. Italija i Austrija imaju samo sjeverni dio, tako da negdje Salzburg ili Innsbruck dodju najjuznije sto se moze, ali odlicna igrica za prekratiti vrijeme.
|
Preko dana biciklo,a nocu kamion...:lol:
|
Ja sam za ovu sezonu presao Metro last light 2, far cry 3 jedno 5 puta i jos par igara vise se ne mogu sjetit koje su... Sad cekam Gta 5 :)
|
Ako bude verzije za pc... Inace ja sam presao GTA 3, VC i SA. VC sam presao 2 puta, jednom bez sifri, SA oko 5 puta, isto jednom bez sifri. Za cetvorke nisam imao dovoljno jak pc.
Kad sam zavrsio prvi srednje, pikao sam Farcry2 i mogu ti rec da sam se dooobro, dobro znao isprepadat jer sam morao stavljat slusalice posto mi je sestra bila jos u sobi do mene. Jednom izleti neki hibrid majmuna ispred mene i pusti svoj "mili zvuk" na slusalice, pa sam odletio na krevet, sreca nisam u zid zakucao :lol: :lol: :lol: |
Jel to neka nova Euro Track Simulator ?
Nisam znao da ima dve verzije .... Ne mogu ni da pomislim da igram sad igrice, a voleo bih, kao kad sam bio srednju skolu pa dojde letni raspust :lol: @mirandess Svidja mi se tvoj izbor igara brate :) Neznam jesi li probao neka od Fallout serijala ako volis interaktivne pucacine ;) |
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 20:50 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org