YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Gameri (svi vi koji volite uz muziku i igrice) :D (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=16844)

armin 11.03.2011 10:19

ima tu i saint row 2 . skoro ista gta

just_be 11.03.2011 10:36

@mirandess
igraj Wheelman! U otvorenom svijetu Vin Diesel skace iz auta na auto,puca po gradu,tjera mafiozere,akcija samo takva:) meni se ne svidja igra jer ne volim ni gta, evo ti malo gamplaya:

Wheelman review
You need to upgrade your Flash Player

namik 14.03.2011 20:12

Bioshock 2 < naj igra. Skoro sam i Crysis prelazio, sad ce i Crysis 2 .. Nadam se da cu moc igrat makar na medium :D

VUNIMRAV 09.05.2012 08:08

Molio bih "igrače" da ako je moguce da mi posalju na PP ili E-mail igrice ili linkove sa kojih mogu skinuti bez problema.Pokusavam vec neko vreme ,ali negde "zapinje".
Ja ne volim i nikad ne igram ali imam klinca prvi razred i "utra" me sa GTA i Kornjacinom odisejom,zato vas molim da na neki naj laksi nacin dodjem do njih.
Hvala!!

Dell 01.08.2013 01:51

Evo skinuo sam EuroTruck Simulator 2 i mogu vam reci da je igra uradjena bolesno realno. Ne bas sto se grafike tice, ali autobahna makar u Njemackoj, tipa putokazi, pa slojevi asfalta, kreuzovi itd. Sto se gradova tice, tu su samo veci gradovi u Njemackoj, Austriji, Slovackoj, Svicarskoj, Velikoj britaniji itd. Italija i Austrija imaju samo sjeverni dio, tako da negdje Salzburg ili Innsbruck dodju najjuznije sto se moze, ali odlicna igrica za prekratiti vrijeme.

neconix 01.08.2013 10:17

Preko dana biciklo,a nocu kamion...:lol:

mirandess 01.08.2013 11:18

Ja sam za ovu sezonu presao Metro last light 2, far cry 3 jedno 5 puta i jos par igara vise se ne mogu sjetit koje su... Sad cekam Gta 5 :)

Dell 01.08.2013 11:39

Ako bude verzije za pc... Inace ja sam presao GTA 3, VC i SA. VC sam presao 2 puta, jednom bez sifri, SA oko 5 puta, isto jednom bez sifri. Za cetvorke nisam imao dovoljno jak pc.
Kad sam zavrsio prvi srednje, pikao sam Farcry2 i mogu ti rec da sam se dooobro, dobro znao isprepadat jer sam morao stavljat slusalice posto mi je sestra bila jos u sobi do mene. Jednom izleti neki hibrid majmuna ispred mene i pusti svoj "mili zvuk" na slusalice, pa sam odletio na krevet, sreca nisam u zid zakucao :lol: :lol: :lol:

Ace 01.08.2013 15:02

Jel to neka nova Euro Track Simulator ?
Nisam znao da ima dve verzije ....
Ne mogu ni da pomislim da igram sad igrice, a voleo bih, kao kad sam bio srednju skolu pa dojde letni raspust :lol:

@mirandess
Svidja mi se tvoj izbor igara brate :)
Neznam jesi li probao neka od Fallout serijala ako volis interaktivne pucacine ;)

milepsr 01.08.2013 15:26

Citat:

Originalno postovano od Ace (Post 250249)
Neznam jesi li probao neka od Fallout serijala ako volis interaktivne pucacine ;)

Igrao sve, po vise puta :)

Trenutno vrijeme na Forumu 20:50

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org