YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Problem sa kilazom : )) (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=16932)

korg18 14.01.2011 21:41

korg18

E drugovi moji,meni da je resit problem da se udebljam dao bi sve na svijetu,cak, kad nebi vise ni sviro imam 20 godina, i imam nekih 67 kila,stoj malo kako ne treba,kazem sve sam probao i nisam uspio da se udebljam sto vise jedem meni je kontra mrsam,a ako ne jedem jos gore,idem doktorima ali djaba,neznam dali ima sta posebno za debljanje,ali eto ali ima onih sto stane na mrava napravi slona al et hehe uzivajte...

MladenPA50 14.01.2011 23:49

Citat:

Originalno postovano od Dell (Post 166656)
Proteine ni pod razno!!! Kreatin isto tako izbjegavaj jer to ti samo pumpa vodu u misice, nema prave misicne mase. I ja sam trenirao kosarku, a kosarkasi su ako nisu centri ili krila najcesce mrsavi, tako da bi ti preporucio da ides u teretanu laganini, trebace ti 100 % ;)

Ako ne uzima proteine, cime ce onda da nabaci misicnu masu? :) Kreatin i ne treba da pravi misicnu masu, on sluzi za snagu, a protein bi mu dobro dosao ako ide u teretanu da pije posle treninga ili ako ne unosi dnevno proteine koliko treba.

A calevh, ako hoces da povecas kilograme, povecaj ih kvalitetnim putem(bez piva, brze hrane itd..), kad ti je vec, kao sto kazes ravnomerno rasporedjeno, nemoj da nabacis stomak :) , jedi proteine( piletinu, jaja, mladi sir, ribu) i ugljene hidrate(krompir, pirinac, ovsene pahuljice), i rasporedi oko 5 obroka dnevno.. Teretana obavezno, posto hoces da upises policijsku akademiju.. Pozz :)

Dell 15.01.2011 00:37

Ako ne uzima proteine, cime ce onda da nabaci misicnu masu?

Proteine, prirodno, a ne one sto kupi u suplement shopovima :)

merhad 24.01.2011 15:12

caj za mrsavljenje ...sta drugo reci...

Simke 24.01.2011 16:02

...A kako do proleca skinuti 15tak kila,ali bez ikakvih apotekarskih preparata,biomeda,mrsavka,antikilograma,bozen-a,i kojekavih karakondzula!?

Vule 24.01.2011 17:28

Ja sam u ova dva dana smrsao 2 kg,i to sve cisteci sneg lopatom...grtal'ca mi prezupcila...

gega 24.01.2011 17:31

**

Nisi sipao ulja u motor kao Zeljko u kosilicu...? :lol::lol:

Dare 82 24.01.2011 17:34

@Simkers samo izbacis koka kolu,cips,slatkise,ne jedes posle 6 uvece i to je to.

TR-KORG 24.01.2011 23:47

Mene ubi noci posle svirke hrana, pojede se 2 pice i onda padne kola + krevet i samo se kile lepe,znam jedno vreme kad nisam posle svirke jeo bio sam smrsao 4-5 kg za kratko vreme

ERKOOO 30.01.2011 01:12

@MladenPa50

Brate...sve je to uredu sto si napisa osim za kreatin!Treba znati kako to uzimati i kad! Sve ima svoje,kolko trenirati,kolko praviti pauze izmedju serija,kolko serija,pravilan rad,kardio trening,dieta! Milion faktora i naravno x faktor!

Trenutno vrijeme na Forumu 06:49

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org