![]() |
al je i ovo ljudi zvjerka... samo... meni osobno ljepši na izgeld Pa2XPro, i mislim da neće bit prevelike razlike u kvaliteti sam Pa2 i Pa800, sve to tu negdje...
najviše me se dojmila Light verzija sa 61 tipkom:) |
Nadam se da nece biti problema sa LED diodama, ram memorijom i da ne nabrajam dalje...... :)
|
Ma samo da ne bude preko 25 kila,sve ostalo nije problem :)
|
Citat:
|
@Vule
Mali ce biti 14,7 a veci 17,5 kg, bez zvucnika... To je odlicno... :) |
Dobro izgleda nema sta.Jos samo da prodje bar godinu dana da prodje tezgaroski test izdrzljivosti pa onda u nabavku.Valjda su u Korgu citali bezbroj postova na forumima o manama pa2x i prethodnih modela (nama vec jako dobro poznate) pa bi trebalo da to poboljsaju na pa3x.U svakom slucaju,desilo se nesto pozitivno!;)
|
Moj prvi utisak onako koliko mogu da ocenim sa slike je los pitch bender...podseca me na onaj "cuveni" sa M1 koji se lomio kao grisina...voleo bi da nisam u pravu,ali ni sa ovim na pa2 se nismo usrecili preterano tako da...videcemo
|
Super izgleda sve ,ali ovaj zvucnik me stvarno nervira,lici mi na kucni bioskop hhhhh.
|
Za sada mozemo samo da nagadjamo...... Dok ga neko od nas ne isproba...... Ostaju samo nagadjanja
|
re
Evo jos malo o njemu...
Dodato: Dobra stvar je sto su odradili onaj auto fill,meni se to jako svidjalo dok sam imao roland,znaci,udaris varijaciju a on sam popuni,da ne moras vise da stiskas fill. |
Trenutno vrijeme na Forumu 04:19 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org