![]() |
Citat:
|
Posto ne znam da li cu stici, necu uplacivati meni, ali nadam se da dolazim da se malo druzimo. Pozdrav svima.
|
ja dolazim i platicu taj meni na licu mesta.
ako to ne moze onda opet dolazim i placam ono sto narucim:lol: Verovatno ce i Simke doci zajedno sa mnom. |
Imam utisak da se drug Nesa boji da ga neko ne prevari:lol:Steta da ja ne mogu doci isto tako nemam para,nemam vozacku nemam nista itd..Bice valjda jednom da i meni sunce zasija malo hehehhe...pozdrav i lijepo se provedite
|
Zeljko jel i tebe manadzer prevario kao i Ekrema?
|
Mislis na nesabend? :)
|
Ne, mislim bas na Zeljka posto nema auto,nema kinte...pa reko mozda iuma manadzera ko Ekrem sto je imao.
|
Ma imam ja za jela heheh....A to jasta vara ko stigne dobru dusu tj.mene:DNece dugo,jer motka ima dva kraja:lol:Pa jbt taman mislio da sam dobio dobar posao kad ono drugi dan na probi htjedose mi navalit posla ko u prici i ja se pokupim odma s lica mjesta kuci nisam ih ni pozdravio niti se javio=))naso mene da dribla ko da ja ne znam sta je posao...eto to je ukratko da ne skrecem opet s teme da ne bih opet bio upadljiv gospodinu vuletu a jos gore milanchesowu....poooz
|
@Zeljko ja samo ono sto mislim i napisem.
E moje kolege, odoste vi skroz van teme. Ja cu doci a znam da mnogi nece doci a napisace da ce doci!!!! E u tome je caka!!!!! Ja sam takav i nemam dlake na jeziku. Potrudicu se da doprinesem da taj skup protekne uz dobro zezanje i dobru zabavu. |
Jeli moguce da iz Sarajeva niko ne ide?
|
Trenutno vrijeme na Forumu 01:39 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org