![]() |
Ja sam čuo,a to znači da možda i nije istina,da video snimke i fotografije običnih "smrtnika" policija ili pak sud ne uzima zdravo za gotovo kao dokaze jer se u današnje vrijeme lako montiraju. Ako je to istina i ako su korumpirani i svemogući ljudi iz vrha,ova snimka bi trebala ostat samo uspomena na nemili događaj. Nadam se da neće biti tako i da će pravda isplivat na površinu.
|
Pandur je suspendovan do sudjenja a slucaj je dosao do ministra,tako da nece ostati u sluzbi 100%! Snimak nema veze sa sudjenjem posto nas ima dosta koji ce svedociti protiv njega tako da snimak uopste nije bitan.
Sent from my Desire HD using Tapatalk |
Mali update situacije....bio sam na disciplinskom saslusanju i suocenju sa pandurom,a posle par dana i na sudu......tuzio sam smrada prepustio sam stvar advokatu a on ce da goni!cutao je ko zaliven kad sam govorio sta je sve radio pola nije ni znao sta sam sve rekao!ipak na kraju mi je pruzio ruku i izvinuo se ali verovatno je to uradio zbog disciplinske.....inace je napakovao pricu da su njega napali....
Sent from my Desire HD using Tapatalk |
Sram ga bilo :/ Ima cestih desavanja koje sam vidio kako policija zna srati, pogotovu muzicarima. Jedna situacija kad mi je rodjak svirao u nekom lokalu i ulazi par specijalaca i dva policajca ako se dobro sjecam i mog rodjaka klavijaturistu vode van lokala. I zaprijetili mu da vise ne smije svirati, u protivnom da ce ga privesti zbog narusavanja mira i reda kako ljudi ne mogu spavati u zgradama okolo lokala. Gazda je sam rekao da se vise ne svira tako da je sve proslo OK.
|
odlicno, nesto pozitivno barem
|
Evo drugari posle skoro godinu dana se nesto desava sa mojim slucajem!konacno me je kontaktirao jutros pandur da se nadjemo na kafi da popricamo malo,izgleda je spreman za dogovor! :)
Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2 |
Nemoj samo da te prošeta. Sretno. ;)
|
Mozda ce dogovor biti "Ako odustanes od tuzbu, necu da te bijem" ?!
Postovano sa mobilnog uređaja |
Jeste da bi najlakše bilo prebiti ga, ali ispadni pametniji, ne spuštaj se na njegov nivo nego ga tuži i oderi ga kao konja zato što to i jeste! Sram ga bilo, kakav bezobrazluk
|
Ludilo,to moze samo u nasoj zemlji da se desi :D
|
Trenutno vrijeme na Forumu 18:04 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org