![]() |
Koliko sam ja shvatio iz prvog posta ove teme,njen postavljac zeli da kupi aranzer i da kod kuce pomalo svirucka i vjezba.
Onda taj isti postavljac teme,postavlja pitanje,da li moze pustati midi i karaoke fajlove sa navedenih modela. Tu onda nastaje kontradiktornost. Ako ce se svirati za svoju dusu i pomalo vjezbati,onda kome pustati karaoke,na primjer ili midije.Samom sebi.?To mi je malo nejasno.;) I da ne budem van teme - ako se vec moze skupiti jos malo novca,(tako napisa postavljac) GW8 je od ponudjenih,najbolji izbor. |
Roland G1000 legenda od klavijature,mnogi poznati muzicari su svirali g1000 a i danas je sviraju..mislim da ima puniji i meksi sound od pa50,60...pozdrav!
|
Ali je i ostala samo "legenda". Tehnologija nije spavala zadnjih 15 godina a tih 15 godina je uzasno mnogo u ovom domenu.
|
Ne znam kako se kreće cena za polovnu yamahu psr9000....to je veoma ozbiljna klavijatura....mada.....možda bi pa50 bio best buy kupovina jer je relativno novija klavijatura od davno prošle rolandove G serije i samim tim bi čovek ako planira možda da krene u neku tezga varijantu mogao relativno lako da uz neku doplatu pređe na neku malo noviju klavijaturu, a ako kupi neku klavijaturu stare serije za 400-500e kao roland G ili VA ili ti neke PSR pokušaje, sa njom može komotno da ide da izvadi i venčani list.... :)
Bez ljutnje.....pozz... :) |
Citat:
A što se tiče GW-8, kupio bi ja njega, ali nema ugradjene zvučnike, a da kupujem još i njih, pored već doplate za gw-8, bilo bi odjednom skupo zadovoljstvo. |
Ti zvucnici na klavijaturama su zadnja rupa na sviralu, to ne bi trebalo da utice na izbor. Imas valjda nekakav HiFi uredjaj kod kuce, prikljuci instrument na njega i imaces na cemu da slusas a i kvalitet je uglavnom bolji nego sa ugradjenih zvucnika.
|
Midi i karaoke fajlove cita skoro svaka od ovih klavijatura, a midi sam siguran, a za karaoke fajlove bi morao da proveris. I moja ti je preporuka da se ne obazires toliko da li klavijatura ima zvucnike ili ne, to je najmanji problem. Klavijaturu za prvu ruku mozes kopcati i na zvucnike od kompjutera.
p.s.: hehe, preduhitri me gosn. Tranzit |
Citat:
Ukupno RMS : 31 W, Sateliti RMS : 12 W, Woofer RMS : 19 W, Opseg frekvencija : 25Hz-15KHz, SNR : 73 dB. Verujem da će moći da izdrže. |
prijatelju ja bi ti slatko preporucio da jos malo sakupis para i uzmes pa500 ipak je to masina
|
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 21:07 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org