![]() |
Ma to je kod Nese zbog Style Worksa sigurno,nema sta drugo.
Nekad neke ritmove,valjda zbog njihove specificnosti,prosto "unakazi". |
Citat:
Dakle ako neko ima nacin da ovu rumbu konvertuje za Roland E 80 ili G 70 bio bih mu zahvalan jer me bas zagolicalo kako bi to zazvucalo na Rolandu BK 5. Unapred hvala Dodato: Citat:
|
To je to Neso .... toliko trake ima rumba. Drum, percussion, bass i distorsion riff.
Postovano sa mobilnog uređaja |
Kad smo kod Style Worksa, ja sam, papak, kupio SW XT Korg edition, Style Factory i Korg PA Bank Manager...
Ovaj zadnji, bank manager, ne radi u pa3x modulu... Sa Klausom iz EMC sam proveo sate na slanje ritmova i informacija i nista... Ili on nista nije radio po tom pitanju ili nezna u cemu je stvar.... |
Evo da javim,sredio sam ovu rumbu i sasvim lepo zvuci u mom BK 5.Naravno ona se koristi samo za ove moderne rumbe gde treba da ore distorzija i da se dobro cuje bubanj.
Ja na BK nemam sempler ali to odlicno zvuci i na njemu.:"> |
zelim da se javno zahvalim kolegi spasoje88 sto je uspeo konvertovati ovu rumbu.Zvuci fantasticno.
|
rubma je super i ja samo da se zahvalim kolegi na uploadu i time sto nije sve semplovano tako da mogu i ja da je koristim, :)
|
LED full hd
E evo i ja probah tu rumbu pa da ostavim svoj komentar.
U principu nije loša rumba, standard, ali fina mekana, ali kad sam je htio napraviti kako ja hocu i prepraviti, cim udjem u REC MODE, odmah mi klavijatura zaledi displej. Zbog čega se to dešava? |
Ima u toj rumbi necega sto koci,ali nisam uspeo da odkrijem sta je to,kad sam je hteo sa pa2x konvertovati na pa80,jednostavno zakoci style works xt i nece dok ne restartujen racunar.
|
Ja sam potpuno siguran,da vi svi kojima je ova rumba zapala za oko,mozete da je napravite istu ovakvu na svojim aranzerima,koji su uglavnom kako vidim,sve noviji modeli.
I onda vam nece nista kociti ni zamrzavati.;) Ovo pisem,jer sam cuo demo koji je Nesa postavio i na BK5 dobro radi. Nesto ne vidim nista spektakularno tesko za uraditi - cini mi se da su samo 4 trake.. Mozda je na nekoj od njih koristen neki efekat koji vam pravi problem. |
Trenutno vrijeme na Forumu 05:23 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org