YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Ritmovi (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Rumba klanje (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=24246)

Sejox 06.12.2012 22:01

Ma to je kod Nese zbog Style Worksa sigurno,nema sta drugo.
Nekad neke ritmove,valjda zbog njihove specificnosti,prosto "unakazi".

nesaband 06.12.2012 22:56

Citat:

Originalno postovano od neconix (Post 230610)
@nesaband

Rumba uopste nije ispod proseka i veoma je dobro odradjena 3 introa,filovi sve cakum pakum,radjena je za pa2x i na pa2x radi kako treba sa semplovima koji su joj namenjeni...

@Evo da ne otvaram novu temu pa da pitam da li neko moze ovu rumbu da nekako konvertuje za Roland E 80 ili G 70,sve mi je jedno.Dopada mi se kako je odradjen bubanj,i prelazi,sve je jako precizno i tacno odradjeno ali kao sto rece @sejox konvertovao sam je u STW i ocigledno da tu nesto zeza jer kad je otvorim u BK 5 vidim samo 4 trake da su odradjene i to sa nekim nebuloznim instrumentima.

Dakle ako neko ima nacin da ovu rumbu konvertuje za Roland E 80 ili G 70 bio bih mu zahvalan jer me bas zagolicalo kako bi to zazvucalo na Rolandu BK 5.

Unapred hvala
Dodato:
Citat:

Originalno postovano od EmirTotic (Post 230303)

Moras da imas SW verziju 3.76 da bi konvertovao to.

Ja imam tu verziju ali ocigledno ni ta verzija ne vrsi posao kako treba.:confused:

Ace 07.12.2012 06:19

To je to Neso .... toliko trake ima rumba. Drum, percussion, bass i distorsion riff.
Postovano sa mobilnog uređaja

sale_band 07.12.2012 07:15

Kad smo kod Style Worksa, ja sam, papak, kupio SW XT Korg edition, Style Factory i Korg PA Bank Manager...

Ovaj zadnji, bank manager, ne radi u pa3x modulu...
Sa Klausom iz EMC sam proveo sate na slanje ritmova i informacija i nista...
Ili on nista nije radio po tom pitanju ili nezna u cemu je stvar....

nesaband 07.12.2012 13:59

Evo da javim,sredio sam ovu rumbu i sasvim lepo zvuci u mom BK 5.Naravno ona se koristi samo za ove moderne rumbe gde treba da ore distorzija i da se dobro cuje bubanj.

Ja na BK nemam sempler ali to odlicno zvuci i na njemu.:">

acakasper 07.12.2012 17:46

zelim da se javno zahvalim kolegi spasoje88 sto je uspeo konvertovati ovu rumbu.Zvuci fantasticno.

Nautica 08.12.2012 15:13

rubma je super i ja samo da se zahvalim kolegi na uploadu i time sto nije sve semplovano tako da mogu i ja da je koristim, :)

dexter 10.12.2012 22:57

LED full hd

E evo i ja probah tu rumbu pa da ostavim svoj komentar.
U principu nije loša rumba, standard, ali fina mekana, ali kad sam je htio napraviti kako ja hocu i prepraviti, cim udjem u REC MODE, odmah mi klavijatura zaledi displej. Zbog čega se to dešava?

acakasper 10.12.2012 23:03

Ima u toj rumbi necega sto koci,ali nisam uspeo da odkrijem sta je to,kad sam je hteo sa pa2x konvertovati na pa80,jednostavno zakoci style works xt i nece dok ne restartujen racunar.

Sejox 11.12.2012 00:14

Ja sam potpuno siguran,da vi svi kojima je ova rumba zapala za oko,mozete da je napravite istu ovakvu na svojim aranzerima,koji su uglavnom kako vidim,sve noviji modeli.
I onda vam nece nista kociti ni zamrzavati.;)
Ovo pisem,jer sam cuo demo koji je Nesa postavio i na BK5 dobro radi.
Nesto ne vidim nista spektakularno tesko za uraditi - cini mi se da su samo 4 trake..
Mozda je na nekoj od njih koristen neki efekat koji vam pravi problem.

Trenutno vrijeme na Forumu 05:23

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org