![]() |
Lepo cika Ajnstajn rece "svemir i ljudska glupost su beskonacni" moglo bi se reci i kratkovidost. Citam jutros komentare po Fb i ostalim stranicama tipa: Maje nisu bile u pravu,slagale nas maje,i razne psovke na njihov racun i totalno sam se razocarao u ljude (najvise u one za koje sam smatrao da imaju nesto u glavi),a tek ove nase medije da ne govorim. :(
Sta ti je propaganda da ne verujes jedan idiot pogresno ili namerno protumaci nulu na kruznom kalendaru obajvi to kao smak sveta i svi poveruju,a niko ne veruje masi ljudi potomaka Maja koji lepo kazu ljudi nema smaka sveta kalendar samo krece ispocetka.Ne postoji niakakvo procanstvo. :-O Tako Maje postadose krivci za procanstovo koje se nije ispunilo i koje cak nije ni njihovo vec ga izmislio neki Amerikanac ili Englez da bi zaradio koji dolar vise. :mad: |
U svemu ovome sam zakljucio da su mnogi isli u skolu samo radi reda... Isperu čoveku mozak za sekundu a da se covek ne pobuni ni malo...
Sent from S3 |
Ima jos vremena,jos nije poceo smak sveta.:lol:
|
Ostadosmo zivi i ovaj put. Maje se po ko zna koji put preracunale. Slabo im isla ta matematika. Zivo me interesuje koji ce sad datum da se pojavi kao slijedeci smak svijeta.
|
@tranzit jel se ti zezas ili stvarno verujes da su Maje te koje su prorele smak sveta i napravile celu ovu zbrku ? :p
|
jos 7000 hahahaa sta se mi brinemo onda
|
Citat:
|
Ne znam za vas ali meni ce ovaj 21 ostati u dobrom secanju. :D
Stigne mi klavijatura na popravak otvorim je i nadjem baksis unutra ni vise ni manje nego 1000 din. =)) |
Nit' luk jeo, niti mirisao... E, kad bi bilo više takvih, a? A možda ti podmetnuli, da vide da l' si pošten čovek?
|
Ja se danas tako polomio na poslu,pa nakon posla na jos 5 poslova. Jutros od 7 pa do 7 navecer nisam u kucu uso... Sad vecera i idem na se oduzmem,ima neki band iz Splita vamo.... :)
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 |
Trenutno vrijeme na Forumu 09:13 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org