![]() |
Ma Zeljko tisi moj drug jase nesekiram uopste u par ljudi u koje imam neverovatnog poverenja. Vec sam rekao onako da ljudi kod nas samo jel moze sve za dzabe super,al nema veze da nepisem vise oko toga dosta je,nije ni mesto.Veliki pozdrav.
|
Citat:
Ovo sa pa500 neznam sta ti trebalo da spominjes, al ako ti lakse ako si :lol: U moji slucaj ja nisam ni pomislio o nikakvoj prodaji, pa evo jos nisam prikazao ni u demo snimci deo toga sto smo radili (valjda uskoro cu). Jasno je da cim prodas nesto vise nemozes ocekivati da ga samo ti imas, a inace ja apsolutno ne opravdavam kad neko prodaje nesto sto je tudje, sto je drug odradio... protivan sam toga. Idi tuzi ih preko suda. Nisi ni jedini ko je prosao kroz isto scenario ... imas i Radica i Dynamix i King Korg, pa vise je postalo ocekivana stvar. Da se ne naljutis meni sad ... ja nikada nisam prodavao nista, na tvojoj sam strani ... al ovo sto ti se desava je sasvim ocekivana stvar koja se dogadja uveliko i sada... otvori oglase i eto ti ih ... jbg :( |
Ne vidim razlog ovolikom pisanju...Ja sam samo trazio taj bass, jer mi se svidja...nasao sam ga...e sad kako se taj bass zove, niti znam, niti zelim da znam, ni ko ga je prvi odradio, ni koliko semplova ima u multisemplu...Mogu samo da kazem, da mu ime Durdulj, nije potrebno, jer sam ton bassa, nema veze sa Duletovim tonom...Slicno je ali opet nije to to...
A za kolegu koji je izbacio taj bass ovde:A ko si ga vec postavio na ovaj forum, sta si drugo mogao da ocekujes, nego da ce ga svi pokupiti... Nego je izgleda problem kod nasih ljudi, ono kao...ma ja sam sad ovo napravio, to dobro zvuci, daj da ljudi to cuju, pa i neka ga koriste, da se zna da sam to ja uradio, i da se zna da ljudi sviraju na moj sempl bass-a. Izvinjavam se moderatorima, sto sam se ovoliko raspisao ;) |
Momak posto neznas o cemu se radi bolje netreba meni tako da odgovaras,ja nisam postavio to ovde ako znas da citas rekao sam da su maznuli e sad dalje da nediskutujemo imas ga tu i vozi,pozdrav bez uvrede.
|
Citat:
|
Hahahahahahah Trilian od jedan MB, pa dal da se smijem ili da plačem. Pa toliko ne iznosi ni jedan FX noise iz Trilian Sample Content-a.
|
I da, malo da se nadovežem gore, na "masno"... Mislim da bi za balkan trebalo izbacivati kompresore koji pored standardnih Treshold, Ratio, Attack, Release potenciometara imaju i potenciometar "Fat" - masnoća. Mislim da bi to na balkanu bio bestseller.
|
Hahahahah e vala da znas samo da vrije masnoca,ima i ta kombinacija u plag in
|
Citat:
|
E baš sam razmišljao šta da bude umjesto "Fat"..."Loj" se odlično uklapa. Još ono kad bi se napravilo u softver kompresoru da dodavanjem više "Loj"-a kompresor se više masti, a pri najvećim količinama, kaplje masnoća sa kompresora. Hahahahahaha
|
Trenutno vrijeme na Forumu 22:07 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org