YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Roland (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Roland BK-9 (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=25024)

gogi-japanac 25.03.2013 07:10

Samo da joj ubace dirke kakve ima Juno Stage i bice ovo pravi zmaj od klavijature........I naravno,da ne preteraju sa cenom.

tranzit 25.03.2013 13:02

Citat:

Originalno postovano od Boban010 (Post 239870)
@tranzit
Da si malo blize pa da ti prodam jedan od moja dva GW8.:D
Ili da kompenziramo za Trans audio....

... ili da ti ugradim Trans Audio u u jedan od ta dva GW-8 a od drugog da se oprostis i da ispeces jedno manje jagnje (jedno sedam kila, ne treba vise) i tako jedno desetak dana =))=))=))=))

mklavijatura 25.03.2013 13:19

Mogu li ja svoj GW-8 da doniram u naucna istrazivanja, pa da mu se ugradi taj Trans Audio, cisto zbog humanosti ? =)) Izvinjavam se za off-topic :)

tranzit 25.03.2013 13:22

Mozes ali za tebe vaze malo drugaciji uslovi. Prvo to mora da bude na licu mjesta, dakle u "Nis", a posto nemas nista pride onda spremi jedno osrednje stado jagnjadi... naravno iste tezine kako je gore navedeno =))=))=))=))

grabovac037 25.03.2013 18:08

poz za tranzita kad ce transaudio ne mogu vise da cekam xexe

nesaband 25.03.2013 18:27

E moj druze,to se oduzilo ko koridor deset i obilaznica oko Beograda.

Nego ajde da se vratimo na temu i ako ima neko neke podatke neka nam ih napise.

yamahapassion 25.03.2013 21:17

Ja sam malo listao neke strane forume, jedni kazu da ce to biti ustvari bk-5, sa identicnim OS-om, samo spakovan u drugacije kuciste, i sa 76 dirki, a drugi kazu da bi to mogla biti klavijatura sa elementima iz modula bk-7 i starog dobrog g-70. to su sve nagadjanja, ali april je blizu pa cemo videti. kada bi bila ova druga varijanta (bk7, g70) to bi mogla biti jako zanimljiva sprava.

Akordeonista 26.03.2013 12:59

Mogla bi biti ali ako ne bude imala sempler, opet nece biti interesantna sirem broju korisnika! Najveci broj korisnika trazi sve u jednoj klavijaturi i cim treba nositi vise njih na svirku to nije prakticno. Usput, ako nisu ubacili dugmice za menjanje performansa, ritmova, boja, opet ostaje neupotrebljiva za ozbiljniji rad!

tranzit 26.03.2013 14:11

Citat:

Originalno postovano od grabovac037 (Post 239905)
poz za tranzita kad ce transaudio ne mogu vise da cekam xexe

Bice... bice... Aman momci polako kao da je o glavu... ima tranzit mnogo vaznijeg posla nego sto je Trans Audio... salim se, malo sam bio bolestan... smlatila gripa skoro dva mjeseca, pa nisam imao volje i snage ni za jelo a kamo li za rad.

@Akordeonista
Prvo kratko off topic jer nisam imao prilike da ti odgovorim u temi koja je zakljucana a u vezi sa tom mojom nekakvom "anonimnoscu po svaku cijenu", da to jednom za svagda skinemo sa dnevnog reda jer i ne treba da bude na dnevnom redu jednog muzickog foruma. Pitam li ja ikoga kako se zove... ne pitam, niti me interesuje... uopste mi nije vazno kako je ime i prezime covjeka sa kojim korespondiram, uvijek me interesuju samo vazne stvari: da li i kako mu treba pomoci i dati savjet, negirati dezinformaciju ili potvrditi pravu informaciju... nista vise, Kazes tamo, to moje ime bi doprinjelo mom vecem autoritetu... ako bih samo na osnovu svog imena stekao nekakav uzasno veeeeliki autoritet na forumu (koji mi uzgred, uopste nije bitan), onda ja kao strucnjak nista ne vrijedim. Valjda se autoritet na jednom forumu stvara djelima, znanjem, iskustvom, savjetima, konsekventnoscu, spremnosti da se pomogne, respektom kolega... !!!!! Kako je ime onome koji pomaze, savjetuje, zna, djeluje, respektuje... pa nek mu bude ime "tranzit". Zasto se ljudi kod nas ponekad ponasaju kao znatizeljne domacice ????? Samnom se uvijek moze diskutovati o muzici, instrumentima, instrumentalnoj periferiji i srodnim temama ali o mojim zivotnim nacelima i principima ne moze nikada jer i ja svima ostavljam potpunu slobodu da zive i djeluju samo onako kako oni smatraju za potrebno i normalno.

Sada kratko i "on topic", BK-9 ce vrlo prijatno iznenaditi, prije svega, poklonike Rolandovih aranzera, tehnologije i zvuka. Roland ce i kod BK-9 ostati vjeran svojoj poslovnoj politici: mnogo zvuka za malo novca a onaj ko "ne voli" Rolanda i poslije BK-9 ga nece voljeti.

Vex 26.03.2013 14:54

Citat:

Originalno postovano od tranzit (Post 239986)
Roland ce i kod BK-9 ostati vjeran svojoj poslovnoj politici: mnogo zvuka za malo novca

Ako se ovo odnosi samo za BK seriju onda se slazem, ako se odnosi na Rolandov program u globalu, onda se debelo ne slazem.

Sent from S3

Trenutno vrijeme na Forumu 15:49

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org