![]() |
|
|
pa i red bi bio da se i ja upisem po neki put :wink:
|
Standardni ritmovi
Postovane kolege
Razmisljam kako se vec duze vremna dogovaramo i na kraju sada cekamo novi OS od koga ocekujemo da ce biti nesto. Kako bi bilo da pokusamo da organizujemo nesto pa da ponudimo korgu neke dobre ritmove tako da ih postave kao standardne ritmove. Mislim da je tako nesto ostvarljivo posto oni znaju da dosta klavijatura prodaju sirom Balkana. Naravno za to nam je potrebno nesto stvarno extra ali ja mislim da smo ipak jedan dobar Team. Sta vi mislite o tome :?: |
Bravo !
Ideja je super. Kad će raditi iduću generaciju aranžera neka naprave pod World music sekcijom 16 naših ritmova i to je super. I to bi trebalo poslati ne samo KORG-u nego i ostalim proizvođaćima aranžera (Yamahi, Rolandu i Ketronu). A KORG-u treba samo poslati neki solidno napravljen SET i napisati im sljedeče : Ovo koristi 95 % sviraća s ovih prostora što je cca. 1.500 aranžera (karikiram) serije npr. Pa XX. navesti im da osim KORG-a ima puno konkurentskih Yamaha i Rolanda i da ljudi žele KORG-ov sound, ali i tvornički ovakav ritam. Vjeruj mi zagrist će. Nego Miodraže, možda dobiješ stalni posao u KORG-u. Stari to ti nebi bilo loše. Fina lova, dobra pozicija (pogotovo kao programer), mogo bi i ispod stola praviš za dobru lovu posebni software za pojedince :lol: :lol: :lol: Samo naprjed prijatelju. Nego, daj ti probaj kontaktirati KORG-Pa i dati im adresu ovog site-a pa neka vide koja je tu ekipa i kako se radi. Neka to malo preslušaju i hebeš mi sve ako neće biti u fazi narednih 5 godina osim KORG Japan i KORG Europe stvoren KORG Balkan ili South- East Europe. Naravno očekujem da u čitavoj priči imaš u budučnosti dobru poziciju i ulogu u tom timu. |
Nemojte nista Slati mi treba njih da Zamolimo za Opcije sto su nam Potrebne kao npr, Bass + Chord i Lower, portamento itd.
Neka neko Napise Pismo na Engleskom i neka meni Posalje ja cu Slati Non stop Korgu. Pozdrav! Hrci |
A EQ?
Možda sam previše zahtevan ali meni potpuno nedostaje mogućnost EQ-u na style kanalima. Nije mi jasno kako su to mogli da propuste u PA1X!?
Utoloiko više što skoro sve PSR Yamahe imaju to ugrađeno. Sada naravno zavisi kakav je ko zvuk navikao ali kod mene postoji pravilio da SAMO basista svira bas - sve ostalo ode pod LOW CUT... Pozdrav, |
Kolega Najbolje vam je da se Obratite Korgu ovde samo Dzaba kukate.
|
Također se priključujem ovoj trci za poboljšaljem OS-a Pa80.
Pozdrav, Jazz - TZL |
kolege i ja sam ZA...ovaj korg me je skroz iznenadio....ja sam zamisljo da je to nesto extra.....
|
Trenutno vrijeme na Forumu 04:42 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org