YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Yamaha (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Tyros 5 pomoc (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=26397)

zeljko 06.12.2013 04:07

Stace mi orgulje necu ici u crkvu da sviram:lol:Daj koju harmoniku,violinu,sargiju itd haha

tranzit 06.12.2013 04:30

Citat:

Originalno postovano od Bokic (Post 259845)
Jesu li ovo ritmovi sa TransAudia ? :surprise: :surprise: :surprise:
Ako jesu, NISAM OVO OCEKIVAO !

Ako ovo malo jada ritmova nisi ocekivao od Trans Audia, tebe ce srce da mlatne kada budes cuo sta sve, kako i u kakvim aranzmanima svira Trans Audio. Ne garantujem ti za zdravlje i ne snosim troskove hitne pomoci. Kao preventivu uzimi neki sedativ, a ja cu ti najaviti dan ranije tako da ce medikamenti imati vremena da krenu sa dejstvom. Ne zelim da te nosim na dusi.

Citat:

Originalno postovano od Bokic (Post 259845)
Nemoj samo opet "imajte strpljenja, zauzet sam..."!

Ali stvarno sam zauzet... i to previse.

Citat:

Originalno postovano od zeljko (Post 259846)
Stace mi orgulje necu ici u crkvu da sviram :lol: Daj koju harmoniku,violinu,sargiju itd haha

Jest' vala Zeljko, kome jos trebaju pa i orgulje...:lol: :lol: :lol: :lol:

zeljko 06.12.2013 04:48

Svartio covjek na Yu-midi stranicu,cuo Tranzitove bubnjeve i srce mu otkaze,koji peh jbt.=))=))=))Ma meni nebi otkazalo srce kad bi i kistru pive nasao u trans audiu a kamoli zbog ritma da mi otkaze:rolleyes:Hahahahaha

tranzit 06.12.2013 04:52

Uh jeb*** kakav horor scenario, ne postavljam nista vise, nikakve demo snimke... ama nista. Zamisli rikne covjek ni kriv ni duzan, ni on, ni ja. Jok, to su djavolja posla, s tim se vise ne igram... =))=))=))=))

zeljko 06.12.2013 04:57

:D
Dodato:
Nemoj me tjerati da umjesto ovog potpisa sto sam napisao u mom profilu napisem."Kome je dotuzilo zivit i zeli sto prije da pandrkne,neka se slobodno javi nasem drugu Tranzitu i poslusa njegov Trans Audio i nema da omahne":lol:

sale_band 06.12.2013 09:29

E jbg...

Sent from my HTC One XL using Tapatalk

casper 06.12.2013 09:47

@Tranzit - ovo nisu orgulje i sound s aranžera, ovo je live snimka benda, to se čuje iz aviona i radi se o običnoj prevari, i nemoj ljude ubuduće s ovakvim stvarima dovodit u zabludu, mogli bi te tužit za duševne boli, a ne daj Bože ako im herc otkaže, onda si stvarno nagrabusio ........

ha, ha, ha jesam te malo ..... =))
JBT-e ovo zvuči nestvarno "masno" :-O
daj još materijala da imamo na što "sliniti" dok taj dugo očekivani "TA" ne ugleda svjetlo dana (ili reflektore noći)

Bokic 06.12.2013 14:00

Citat:

Originalno postovano od tranzit (Post 259848)
Ako ovo malo jada ritmova nisi ocekivao od Trans Audia, tebe ce srce da mlatne kada budes cuo sta sve, kako i u kakvim aranzmanima svira Trans Audio...

Ajde, ajde, nemoj bas toliko da se praviš važan.
Čuo sam i svirao svašta u životu, preživeću. Nekako. : )
Nateraćeš me da počnem da učim kvantu i astro fiziku da bi mogao da sviram ovo tvoje čudo.
Što reče casper ranije, hocu još malo da sviram, a ne ponovo da učim i mlatim sa programiranjem.
Pogotovo što mi je prvi instrument harmonika i što više radim sa njom.
Nego me iznenadilo sto pored East, ima i ozbiljan West, zvučno i manirski kako treba.
Ne da sam sumnjao u tebe, nego nisam očekivao.

tranzit 06.12.2013 14:04

@casper
Nemoj misliti da se zaista nije dogadjalo, da mi se ljudi jave i upravo to napisu, sto si ti u gornjem postu. Onda mi nista drugo nije preostajalo nego da doticnog pitam sta bi zelio da mu odsviram i u roku od desetak minuta posaljem i to u momentu kada on to pozeli jer tada ne bih imao vremena da skupim taj Band da to "Live" odsviramo. Neces vjerovati ali je bilo budala koje su stvarno napisale zelju i... poslije mog slanja odsvirane zelje, nikada se vise nisu javili. Uzasno me interesovalo, sta li su onda pomislili.

@Bokic
Ama sta ima da te cudi, masa ritmova na Trans Audiu su nacinjeni od Live audio Loopova, pocevsi od bubnja, pa preko Bassa, zatim ritam gitare, do kojekakvih tipicnih fraza klavira, orgulja, duvaca itd... itd... i to se sve naravno sinhronizuje automatski u tempu i tonalitetu. Samo sam iskoristio ono sto vec postoji, nista vise.
Nego u zestokoj si zabludi, za Trans Audio ti ne treba nikakva astro-fizika, informatika ili programerska skola. On je nacinjen za muzicare, ne za tehnicare. Lakse ga je upotrijebiti nego bilo koji hardware aranzer, a i ritam je lakse programirati nego na bilo kom hardware aranzeru.

aleksandar031 06.12.2013 14:09

Mozda im nisi lepo odsvirao pa ti se vise nisu ni javljali :lol:

Trenutno vrijeme na Forumu 14:58

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org