![]() |
Citat:
|
Blagodarim :)
|
Evo detalja. ;)
|
Citat:
http://www.pohrani.com/f/2K/8T/2Tj6C...kb-1photo1.png |
Još nije kupio!!???
:lol: |
Evo samo da se javim, stigao sam sa svirke, skinuo sam gornju ruku na Spideru onako kako ste mi rekli, i dobio sam ono što sam htio. Kako ste i rekli, samo se skine gornji poklopac (5 šarafa) i izvuče se ruka van. Sve skupa 5 minuta "posla". Evo i za kolege koji bi htjeli ubuduće napravit to kao i ja da znaju. Hvala beronjan i casper!!
|
Evo da se i ja javim. :) Naručen paučnjak,torba i boom arm. Nek ide sve dođavola. :D
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk |
01.06. naručeno i još nije stigao. Radovao sam se jučer odradit prvu svirku s njim kad ono ćorak. Također se mislim izvest kao Casper neko čudo za tablet ili laptop da ne bacam pare dodatno jer dodaci su im poprilično skupi a iako kvalitetni,znaju bit nedovoljno efikasni kao stalak za laptop kako je Casper već spomenuo...
|
1 Privitaka
A kad bi prije stigao kad živiš na kraju svijeta :p
Ovo je moj patent za koji ćeš mi dati odgovarajuću naknadu ako ga iskoristiš u vlastite svrhe. :lol: U utor stalka se postavi komad flaha s dva vijka kao na plavoj podlozi sa slike. Flah i vijci trebaju biti odgovarajućih dimenzija da mogu kliziti. Kod izrade treba paziti na kut bočnih nosača kako bi cjelokupan dodatak bio horizontalan na podlogu. |
Vidio sam ja već tvoj izum i odma da znaš da me zaboli za tvoj copyright. :P
Jedino me taj nagib muči kako izvesti... :-O |
Trenutno vrijeme na Forumu 17:42 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org