![]() |
A i mi ko deca...a covek nek kupi pa4 pa nek nam prenese utiske :)
|
E sad ću se i ja uključiti..=)) =)) =))
|
Evo i mene =))=))=))
|
Znaci ova tema ce biti aktuelna dok ne izadje taj famozni Pa4x? Pa onda prvi komentari vlasnika, razna prepucavanja, itd., itd. :)
|
Ne, ova tema će biti otvorena dok se ne pojavi autor iste i zahvali na konstruktivnim komentarima. :D
Pa rekao sam jučer da nema više Pa4x ... |
Casper ti si jako ozbiljan covek, verujem da je ovo pouzdana informacija, ali za mene bas neverovatna. Sa Pa serijom se mozda i stane, ali sa proizvodnjom aranzera, generalno, pa makar i pod nekom drugom oznakom, cisto sumnjam.
|
... prodje li kaspere taj prvi travanj ?
|
www.korgpa.com više ne postoji. To možda znači da ni Korg Italija više ne postoji. Dakle još veća šansa da Korg više neće proizvoditi aranžere.
Na www.korgpa.com stoji da je sadržaj sa te stranice prebačen na Korg-ovu glavnu stranicu ali tamo fali čitav niz stvari koje su bile dostupne na www.korgpa.com, u vezi starih Korg-ovih aranžera. Kao da Korg želi da se što manje koriste njihovi stari aranžeri, kako bi se povećala prodaja sadašnjih aranžera, do isteka zaliha, odnosno odlaska Korg-ovih aranžera u legendu. Dakle još jedan korak dalje na Yamahinom putu ka aranžerskom monopolu (ako naravno novi Ketron SD7 barem za neko vrijeme to ne spriječi) :( |
Jbg,sto puta je već rečeno da je "Korg" u vlasništvu korporacije Yamaha i to u većinskom vlasništvu,tako da sve i da ne bude pod imenom Korg biće nešto drugo,ali sv su ovo nagadjanja da ne kažem lupetanja!!
A naš Kolega Jovančo je ipak postao član kluba ljubitelja Yamahe, i to sa Tyros 5!!!!!!! :)) Ovo mi sve više liči na tihu okupaciju,golobalnu, zemljine kugle, od strane Yamahe!!!!!! |
Izgleda im skupo da plaćaju 50€ godisnje za odrzavanje sajta....udarila kriza...a mi "korgaši" znači da se psihički pripremamo za članstvo u Yamahi... :)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 17:45 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org