![]() |
Citat:
a to kako ti kazes nije ni priblizno ispravno, miliona kilometra daleko, ako ti je to tesko prihvatiti nije moj problem, samo to reci pa slozicemo se svi da si u pravu i mirna prica...al ne ide ni tako...nije fer ovde prdati gluposte ljudima koji ne znaju a stvarno za paznjom citaju nase postove da nauce nesto al ne verujem da ce nauciti, od takve kao ti i jos neki to se sprdaju, nek me admini izbace, ne interesuje me al ovde se mora kraj staviti ovakim budalastinama i izivljavanjima po forumu, pocetnicima koji traze da imaju popularnost i autoritet kao i one sto se stime i po 15 godina bave, ne ide to tako, to se zaradi godinama a ne danima. Ne pricam licno o tebi Elvise nego o svima ovde koji se sprdaju. Te Cortanove i Picine boje idite pricajte decama, to su samo gluposte i budalastine, bar za mene, muzika je malo siri pojam nego imati Cortanove gluposte na DX11...vozdra. |
[QUOTE=Nedim;22390
od takve kao ti i jos neki to se sprdaju, nek me admini izbace, ne interesuje me al ovde se mora kraj staviti... pazi sta si gore rekao..... [QUOTE=Nedim;22390 Ne pricam licno o tebi Elvise nego o svima ovde koji se sprdaju. ...a pazi sad ovdje sta si rekao,....kazes ne pricas licno o meni ali si me gore ipak spomenuo..haha...ok i zaboravio sam jos nesto reci ne ide u ovu temu ali eto....da te,ama bas sve te boje sa dx11 i v50 idu na YAMAHU YS100..znaci ne pojedine boje nego sve..samo ova yamaha nema portamento i performansa.......eto i ovo da se zna.. napustam ovu temu da ne bi dalje mjesta zauzimala... pozdrav svima..... |
One sigurno idu na YS100 a jos bolje na YS200 ali nikako na DX7.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 19:06 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org