YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Yamaha (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   XG Works problem (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=30314)

casper 30.08.2017 22:09

Ha, ha, odsanjo sam taj XG da mi je već postao normala.
Vidim sve slike, ali opet ne vidim ništa :D
Sync. treba biti na INternal, radi se o sinhronizaciji, nebitno za ovu priču i problem.
Nego, pogledaj u karticama MIDI Out/In filter da nije "slučajno" nešto čekirano.
I otpoji ovaj MIDISPORT, samo za test.

sudbina 30.08.2017 22:20

XG Works problem

Probam sutra i odmah javljam.Laku noć:-<

casper 02.09.2017 10:28

1 Privitaka
Dobro jutro !!! :p

sudbina 03.09.2017 10:32

xg works problem

Hvala dr.Casper.
Rasčekirao ovako kako si postavkio na slici i dodje zvuk,hehehehe.
Sad se valja malo pozbaviti oko mogućnosti samog softwera iako sam naučio na Cubase,al valdja ce ici hehehe.
Hvala veliko jos jednom i tvoj sam duznik svakako.Veliki pozdrav;)

tyros2 03.09.2017 16:41

Citat:

Originalno postovano od sudbina (Post 297605)
Hvala dr.Casper.

Hvala veliko jos jednom i tvoj sam duznik svakako.Veliki pozdrav;)

Heeehe,,Otprilike smo mnogi od nas svi zajedno duzni Dr Casperu jedan pun Sleper pica I mezeta. :)

Pozdrav

casper 03.09.2017 18:43

1 Privitaka
Drago mi je da mogu pomoći savjetom. Uostalom, forum poput ovoga i ima takvu svrhu, dijeliti i primati znanje. A za janjce, pivce i rakijicu će valjda jednom biti prilike.

Htjedoh još reči, a vezano je uz temu. Rad sa XGWorksom je u prvi mah malo neobičan, konfuzan. Ikonice su male, a bitne funkcije su "zakopane" duboko. Međutim, kada se programu posveti malo vremena i prouče neki detalji, on postaje pravi "mali ružni monstrum". I ne samo za midi i Yamahin sysex protokol za što je XGW alat bez premca, nego i za rad s audio trakama.

Samo da bacim "bubu u uho". Odfučkate u mikrofon neku melodiju, snimite ju kao audio u neku traku XGW, pomoću Plugina to pretovrite u midi i pokrenete Auto Arranger. Tu možete birati tempo, vrstu ritma, način promjene harmi ... modulirate aranžman po vlastitoj volji i program na kraju sve odsvira umjesto vas.
Ima toga poprilično, i sam sam bio iznenađen mogućnostima u vrijeme kada sam ga upoznavao. Za početak, @sudbina neka pogleda neke videe na mom kanalu i tu će se upoznati uglavnom sa svim bitnim funkcijama koje će mu trebati za rad s Tyros3.

tutorsynth youtube

sudbina 03.09.2017 21:57

XG Works problem

Ja to već pregledao i prije kupovine Tyros 3 heheh.Sad samo da primijenim.
Vidjeo sam da xg works iako je star program ima dosta mogućnosti.
Rekoh da si mala biblioteka što se tiče rada sa Tyros aranžerima.
A što se tiče mezetluka i pića, biće valjda prilike i za to.
Nadam se će nekome ova naša prepiska i pomoći, ako neko naleti na sličan problem.Prije ili kasnje riješenje se uvijek nađe,samo treba biti uporan i imati kao pomoć dr.Caspera.;)

casper 03.09.2017 22:04

U tome i jest stvar. Mogli smo i preko PP riješiti sve ali napisano na forumu je javno dostupno i sigurno će nekome tko ima sličan problem zatrebati.

Ti kreni u posao, nema više ljetne vrućine, pa kad zapne, pitaj.

romario 23.10.2018 15:59

Mogu li preko mix master otvarati i program style to midi ?

Poslano sa mog SM-J530F koristeći Tapatalk

casper 23.10.2018 16:19

Misliš na Midi2Style? Ne možeš. A zašto bi ti to trebalo?

Trenutno vrijeme na Forumu 23:30

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org