YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Ketron (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=63)
-   -   Ketron Audya 5 , POMOĆ!! (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=30418)

casper 02.11.2018 22:03

Kad bi tih 130 eura riješilo problem bubnja onda bi i Tyros 2 zvučao tako jer ima prostora za ovih 950mb sampla. Ali ... kao što nije zlato sve što sja, tako nije uvijek dobro sve ono što "nabija" ...:D

romario 02.11.2018 22:12

Ne mislim da tyros ima problem sa bubnjem.
Ovo navodim kao primjer dobrog sempliranog bubnja .
U videu se cuje da je odradjen za sve zanrove .
Generalno, volio bih imati ovaj bubanj u svom tyros-u.
Sad ,da bi dao za ovo 130 eura, ne bih.

Poslano sa mog SM-J530F koristeći Tapatalk

ffb 02.11.2018 22:31

Cms-Peter Schips ima na svojoj stranici mnogo besplatnih semplova.
Treba malo potrositi vremena i mozda se pronadje nesto prikladno.

radisadv1205 25.11.2018 18:02

Pozdrav. Problem ssd diska jos nisam resio jer adapter nije hteo da radi, moracu da nabavim originalni ssd.

Zanima me kako da usnimim rbk fajl i da podesim da ga klavijatura prilikom paljenja automatski ucita?

aleksandar031 25.11.2018 19:54

Oznacis prvo koje semplove zelis snimiti u RBK fajl , zatim jednostavno sacuvas taj RBK, a tu odmah I podesavas autoload na ON , da ti te semplove loaduje kad upalis klavijaturu.
@Romario
Nema potrebe za zbunjivanjem ljudi, nestabilnost Audya je postojala naravno sa starim klasicnim HD , sa SSD nema nikakvih problema. Mnogo nezgodno je davati dezinformacije ;)

radisadv1205 25.11.2018 20:28

Ne uspevam da se snadjem na taj nacin. Ucitao sam neki rbk, dodao jos par multisemplova i sada bih to da snimim. Uspeo sam jedino da snimim sa ekstenzijom prg ali nigde ne mogu da nadjem da pise save rbk i slicno. Ako bi mogao ceo postupak snimanja bio bih zahvalan.

romario 25.11.2018 21:46

@aleksandar031
Vidi frende, nije dezinformacija. Previše godina imam da bih to radio.
Ponovit ću i tebi i drugima koji čitaju.Meni je osobno par put zastucala u svirki. Dali je hdd ili ssd u to ne ulazim,jer ne znam. Ako je to riješeno sa tim ssd, odlično za korisnike.

aleksandar031 26.11.2018 15:08

@Romario
Nisi me razumeo , dezinformacija se upravo na to I odnosi - biti siguran da li je bio HDD ili SSD, to je sva sustina.To I ja prvi kazem, sa HDD je bilo problema I u vezi OS I raznih drugih. Sa SSD svi problem nestaju I nikad se nista nepredvidjeno nije desilo.
Kazem ovo zbog ljudi koji ce citati forum I biti u dilemi mozda oko kupovine pa da imaju prave informacije.

gnovako8 26.11.2018 15:14

Pozzz. da se nadovezem sto se tice Audye promjenio sam ih 5 u par godina i imam jos uvjek audyu, softwerski je sporija malo to stoji i znala mi je tokom svikre zastekat, ali nista strasno ostao kao ton svirat i nadjem taj ton prijer D ton stisnem tipku D i prestalo,a vjerovatno zbog prebrzog rukovanja kao sto sam navikao na korgu pa je zato se desilo .znaci u par mjeseci 2 puta se desilo ,poslje nisam imao problema radi sve ok,i imam drugu audyu i ok nisam imao problema ,znalo se desit i da korg zasteka problem bio neki konvertirani ritam tako da nema pravila instrument je dobar.

romario 26.11.2018 15:52

@aleksandar031
Ništa ja sto sam napisao ne mijenjam,ono što sam rekao stoji.Bit će da se ne slažemo, razumijemo,tako nesto.
@gnovako8 ,uzmi znači ssd i rijesio si moguce probleme.

Trenutno vrijeme na Forumu 15:35

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org