![]() |
Ajde reci da ne tražimo puno po klavijaturi i manualu!:mad:
|
Odmah ću ti reći, da ti neću reći (još neko vrijeme). ;)
Jer, nije to neka nauka, a rješenje ne piše u manualu pa nemoj trošti vrijeme na listanje. |
Sigurno si se dokopao 2.0 prije ostalih!:D
|
Citat:
Jest, ja mu poslao preko veze :) :) :) |
Tako je @Tyros2, napisao sam da je to samo za odlikaše. O:)
|
Da to piše u manualu kad pritisneš tri note jednu kraj druge ovo radi ali nije iskoristljivo. Jer ovo je samo trik. Snimana je lijeva ruka a ne vidi se ostatak klavijature i sta radi desna ruka. Naime ukljucis Left sound a zatim ga smanjiš da se necuje i kad pritisneš akord odmah poslije njega sa desnom rukom pritisneš tri prsta stime sto split point mora biti dalje u desno da ti nevide ruku desnu u videu. Ovaj trik nije iskoristljiv u svirci. Davno sam vec razmišljao o toj neupotrebljivoj opciji.
|
Potpuno je upotrebljivo i nema veze s ovim što predpostavljaš. Zamisli koja bi to morala biti kordinacija desne ruke da okine tri tona baš na napravljenom brake.
Napravit ću novi video da te uvjerim da nisi u pravu. Samo reci koju melodiju da odsviram u desnoj ruci. ;) |
Napravi Video
Nije bitno pokazi sve tipke i sviraj sto god hoces a nemoras nista.
https://www.youtube.com/watch?v=xdh3...ature=youtu.be linkuj ga ovdje na moj video pa da ti se izvinem javno. Sve mora biti jasno da se vidi i bez trikova. |
Ajde "Volim piti" od Vuce...to je odličan primjer!:-"
|
Nisi ti mene povrijedio, ne tražim nikakvo izvinjenje. Kad uhvatim vremena, napravit ću novi video i bit će ti jasno da se ne radi ni o kakvom triku. Radi se o mogućnostima koje Yamaha nudi samo što to neki, uračunavajući i tebe, ne znaju u potpunosti iskoristiti. ;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 12:47 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org