![]() |
Citat:
|
Ako ti uporedjujes BEHRINGER sa ovom mixetom mora da ti nesto fali:
http://img155.imageshack.us/img155/7217/studio1sz0.jpg |
E vidis Marko, na ovoj mikseti sto stoji ispred Nedima je pozeljno voditi te signale pojedinacno a jos kad se doda i perferija koja je vezana pa onda onaj Lexicon koji se nazire tamo u mraku, cini mi se da je 300 ili mozda i 480, onda sve to sto bi ti da radis ima smisla jer je sva ta oprema vrhunskog kvaliteta.
|
L480. Joj buraz, poslacu ti sliku od novog 16 trakasha sto sam uzeo analognog, joooojjjj majko
da bacis sav onaj pro tools u smece...zzzzzzzzzzzzzzz |
Koji je trakas, ama hebes protools.
|
Nedime jel ovo tvoje 1/1?
Izgleda strasno.;) Imas li spisak "pacijenata koji su prosli kroz ovaj studio? |
Sa predjemo na temu:
Citat:
bolje od one sto sam ja samplirao. Zavisi u kakvom se aranzmanu u ritmu bubnjeve nalaze. Morate znati da jedan glas ne zvuci isto u svakom aranzmanu. Ima puno faktora tu, sami MIX, Efekti, Glasovi koji su sa njime zajedno i sve. Citat:
al ako je to tvoj ukus u redu je a ako je to navika zasto svaki ostali koriste taj bas onda je smesno i zalosno. Neke BASSove fabricne na PA800 se daju odraditi da padnes na guzicu. Citat:
znam staviti po koji WAHWAH ili neki drugi AMP efekat i bude bolje. Citat:
ne moze dati. Po mome sam otkrio da mi se 4 BANDNI vise svidja od 7. Citat:
blok u drugi blok a to ti je ono desno izmedju oba efekata gde ti je SEND FX D TO C. Ako u STILY ne koristis neki MODULACIONI ili DINAMICNI Efekat najlepse je u block A i B staviti 2 razlicna Reverba i onda oba dodavati po trakama, jedan kratak i jedan duzi. Citat:
radis i stavi jos jedno pravilo, nikad ne paniraj skroz levo il desno, sjebe svu sliku. Kick, Snare i Bass nikad da se ne maknu od sredinu. Ima jos puno toga tu. |
|
Citat:
posebno nasi: Muharem, Esma, Jurij Junakov, Ivo Papazov, Synaj Saraqi, uskoro ce Sejko valjda, nekoliko Turskih pevaca, Said iz Makedonije i jos neko tako. Stranih ima vise: 1 Pesmu za cover Rammstein iz Njemacke, Claus Larsen (Leaether Strip) iz Danske, KMFDM, LNTG, nekoliko lokalne Rock grupe i licno JA, gde jos nijednu pesmu za sebe nisam zavrsio osim neke 3/4 zajebancije. Kod nas Turaka kazu: Majstoru uvek mu krov od kucu curi. Pozdrav |
Uuuuuu.... Otari, dooooobar. Ja radim na 16/24-track 2" Telefunken M15a sa Autolocatorom MTC 104. Mikser je ADT 5 MT 52 - Kanala Inlineconsole sa VCA-automatizacijom na 48 kanala.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 08:02 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org