YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Mrzim... (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=3609)

dominik 22.02.2008 22:49

1.Dobro sam se nasmijao!Sve je živa istina.Izgleda mene kao mladog muzičara još puno toga čeka...
2."Klavijaturista" je u pravu,treba imati svoje JA!Mada me i to jednom koštalo,ja rekao sve u facu,gazda ostavi ostatak ekipe a ja p...sio gazu!A borio sam se protiv nepravde i to za cijeli bend,medjutim oni su šutili.Al dobro,sad mi je bolje,idem neopterećen na gazu jer sam se riješio takvih!!!!
3.MRZIM kad mi pjevač ili pjevačica ukrade bakšiš!

ERKOOO 26.02.2008 00:20

A znate sta ja mrzim...npr.:kad radim improvizaciju a pjevac nesto pocne da zavija uz to.
Nidje veze1 Jednom ga zbog tog zamalo nisam ubio!

Millan 26.02.2008 00:29

Hahahha, to je dobro, al' jos jace je, sviras improvizaciju i sad u glavi imas isplaniranu sledecu deonicu, pocinjes da sviras, i odjednom cujes pevaca, kako peva trecu strofu......:lol: Ne *ebe te ni 3%!!!:D

No.1 26.02.2008 01:00

Citat:

Originalno postovano od klavijaturista (Post 27025)
Kada Mi bubnjar palicom povuce po klavijaturi....

Molim...? Ima da mu nabijem njegove palice u nosne supline!!!

kuki 26.02.2008 01:02

Hahaha...e stvarno zna svasta da se izdesava za svirku:)

jager 26.02.2008 01:58

Citat:

Originalno postovano od Millan (Post 27666)
...sviras improvizaciju i sad u glavi imas isplaniranu sledecu deonicu, pocinjes da sviras, i odjednom cujes pevaca, kako peva trecu strofu......:lol: Ne *ebe te ni 3%!!!:D

Jooooooooooooooooooj, znam ovaj osecaj .... bas je odvratan ;)

Inace, sjajna tema, svaka cast za ideju :)

kuki 27.02.2008 18:10

Mrzim kad se dogovorim s'kolegama da se nadjem na primer u pet sati,a oni kasne po pola sata!I to uvek kasne,ne secam se kad su dosli na vreme.Kazu a imao sam ovo da uradim,bio sam tamo-amo...sve naki hebeni izgovori.Sto je najgore ja tamo cekam ko majmun i ljudi koji tamo u blizini zive kad me vide pocnu da vice"sta ponovo ovi tvoji kasne?".Uuuuuuuuf.....

actross82 27.02.2008 18:20

kad podjem na svirku a neko mi kaze "srecno".Obicno prodjemo ko bosi po trnju:)

Mikiya_86 27.02.2008 18:58

Mrzim

Kada pridje gost i kaze mi "Decko ajde pusti onu pesmu Crne Naocare ",znaci popizdim...
I naravno kada promasim boju za solo a i tercu...
Kao i prelaz u ritmu...
Kada mi ide 7 - 8 na 170 tmp, i onda predjem u Rumbu... joj..

elvir 27.02.2008 19:05

1.kad Mi Pjevačica Kaže Ne Pjevam Ja Iz Tog Rekorda
2.kad Neko Od Gostiju U Kafani Hoće Da Zapjeva I Kaže Mi ,mujo Kuje I Na Mikropfonu Kaže ,ajmo Rumba. Joj.
3.kad Se Iskupe Djeca Pa čačkaju Po Klaviaturi A Roditelji Se Smiju I Ništa.
4.kad Sviram I Dođe Pijana Budala I Približi Mi Se Kod Uha Da Mi Nešto Kaže I Svega Me Ispljuje ,pu.
5.na Svadbi Počnem Sa Trepetiljkom I Počnem Kolo I Crkne Razglas,pu Majku Mu Pa Te Ljudi Počnu Zajebavati........

Trenutno vrijeme na Forumu 03:55

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org