YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Ostali proizvođači i razno (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Kombinacija (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=3811)

GALA 06.03.2008 17:40

Ja sebi trazim da kupim PSR350 i X5d stom cu kombinacijom lakse da radim Tj. manje cu bit opterecen od pijanaca sto mašu sa flasom piva oko sintova,,i to je naj idealnija kombinacija.. Lakse se svira i mirno spava

xxyjani 06.03.2008 18:17

KOmbinacija

Sreca pa nismo svi isti :,Kod mene npr.Tyros 2 i Lee.:-O

BasariStudios 06.03.2008 18:31

Citat:

Originalno postovano od Korgovac-800 (Post 28681)
Znaci definitivno najbolja kombinacija

KETRON AUDYA + KURZWEIL K2661

Nikad Bolja!

kreso 07.03.2008 12:11

A jeste se uskokodakali ;)
Reko, da je svaka kombinacija stvar osobnog glazbenog ukusa pojedinca. Nekome će stari Roland E-86 i KORG M1 biti "najslađa" kombinacija i neče se do kraja života odvojit od njih. Priče kako su Rolandovi aranžeri najbolji na svjetu okačite mačku o rep. Roland je prema ostaloj konkurenciji trenutno jadan. A priče o kopiranju basova i bubnjeva s njih su te zbog toga jer smo mi "pokvarili" svoje uši proteklih godina i naučili se na taj Rolandov ritam jer budimo realni prije desetak godina osim Rolanda u svijetu aranžera ničeg ozbiljnog nije ni bilo. Imali su i Yamah i KORG aranžere, ali su bili kante po mogučnostima (čast izuzecima kao i3 i PSR 9000). Roland ih je već tada imao na desetke. Kakvog ti srce poželi. Ali oni se ot te poslovne politike do dana današnjeg nisu makli. I dalje proizvode po generaciji 5-6 aranžera, ali niti jedan od njih nije ono što nam svima treba a to je da ima sve u sebi : veliku memoriju, vrhunsku tipku, sampler, puno mjesta za user stylove, editivne ritmove, da nije pretežak i da je jednostavan za upotrebu i programiranje. I zato prestanite hvaliti Rolanda na sva usta ako nemate konkretan argument za to. To trenutno nema niti jedan novi Roland E ili G klase. KORG ima 3 aranžera bolja, a Yamaha 2. A što se tiće samplera, Roland je oduvjek tu bio dobar, ali nemaju mali jak sampler za male pare kao što su LE ili Tr. I još jedna opaska, fantom je 20-25 % skuplji od Motifa a jedan puta slabiji. Zato prije svega, Roland da bi bio konkurentan mora ispravit pogreše u R&D (resarch and developmnet) segmentu, a onda i spustit se na zemlju i biti realan s cijenom. Šminkerski design i neke nebitne funkcije nisu dovoljan argument da se Roland proglašava najboljim. I na kraju, recite mi čemu tolika memorija na E-80 i G-70 kad nemaju samplera. To je isto ko da ja kažem nekom komadu "Čuna mi je 30 cm duga, al sam inpotentan :lol:".

I na kraju, molim kolege moderatore da bez prijeke potrebe ne zaključavaju temu, iako sam je osobno mislio zaključat. Baš me interesira s kojim argumentima će kolege Alix, Vingula i Sinisa odgovorit na moje tvrdnje i upite koje još jednom ponavljam "Što E80 ili G70 ima a da drugi top modeli KORG-a, Yamahe ili Ketrona to nemaju i da je k tome iskoristivo ???" Pa ako su u pravu onda Nedim i ja lupetamo i pričamo gluposti, a oni su u pravu ;-)

zokin 07.03.2008 12:32

Svaka kombinacija je dobra samo da ima posla i da se radi.

Evo moje : psr9000pro, roland XP60, korg triton reck

Pozdrav!

kreso 07.03.2008 12:37

Zokin, ovo je mila majka. Super !!!

zokin 07.03.2008 19:57

Kako ubacujete slike ovde?

mario-27 07.03.2008 20:06

Ja trenutno koristim Pa1x pro i Kurzweil K2000 VP.
Mislim da je to jako dobra kombinacija

jager 08.03.2008 05:38

Za solo klavijaturu extreme+MOSS ... a za aranzer... tu sta god vam volja :)

BasariStudios 08.03.2008 09:14

Citat:

Originalno postovano od mario-27 (Post 28798)
Ja trenutno koristim Pa1x pro i Kurzweil K2000 VP.
Mislim da je to jako dobra kombinacija

Jedna od najbolje!

Trenutno vrijeme na Forumu 00:23

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org