![]() |
...
Sta reci...Pa FENOMENALNOOOOOOO =))
|
Nije FENOMENALNO, vec fenoMENOmenalno
=)) |
pa to je jos fenomenonalnije :D
|
He, he..mogu vam reci momci da ste me bas lepo nasmejali sto je inace jos FENOMENOMENOMENONALNIJE........;)
|
.....
Mare LEGENDA si hehe .... svaka ti čast za ritam !
Kanim se da skinem pesmu već tri vikenda i nikako, jedno nisam ni ritam imao da valja, drugo i bitnije pesma mi je uhhh .... baš fenomenalno nigde veze =)) ali mi se stalni gost navalio na kosti inače jedan gazda koji takođe otvara neki lokal pa već pregovaram sa njim oko svirke i kaže mi jednu noć već mrtav pijan ako ne naučim ovu da nazovem " PESMU " ništa od posla .... E rekoh jebem ti gledaj ovo hahaha, pa je li se zajebavao mije li nemam pojma, ali u svakom slučaju ću je skinuti .... Pozdrav svima !!!! |
Onda ja nisam normalan... :S
Skinuo sam pesmu 5 dana posle II Axel Grand Festivala... Kao i mnooge druge... Jbg hiticna pesma,saljiva to nas narod voli... Nesto na foru, "Popela se zaba na banderu" i te fore... :D |
Pa sta znam,zavisi sa koje tacke gledista ocenjujete ovu pesmu ali kako god ona bar za sada "pije vodu" po svirkama.......naravno jos neko vreme i to je to,to je taj tip pesama.
|
Četiri strane zbog jednog sa-sa ritma...pa to je fenomenomenalno...:-)
|
Da preteralo se sa ovo "Fenomenalno"
|
Bogami jeste. Ko jos jednom spomene "fenomenomenomenomenomenomenomenalno" dobije trajnu BANANU!
=)) |
Trenutno vrijeme na Forumu 00:19 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org