YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Mišljenja o kolegama-blaćenje i pohvale!!! (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=4556)

jager 13.05.2008 15:07

Ajde da onda i kudimo: Zaboravno Pilence.... c,c,c,c,c :D :D :D

hajro 17.05.2008 00:35

misljenje o kolegama- blacenjei pohvale

evo prijatelji i meni je drago da imate jedan ovako edukativan sajt i moze se svasta od vas nauciti jer ste spremni pomoci,samo jedno zamjerim sto ste toliko strogi sa pravilima kao u nekoj policijskoj drzavi.savjetujem da se poslusa BORA CORBA i pravila pravila -novi sam na sajtu ali cu ubrzo dobiti toliko BANANA da necu morati vise ici u trgovine.-NEMOJ OVO NESMIJES ONO-tko ima danas vise toliko vremena da cita jos i pravila kad zeli da se ukljuci u jedan ovako dobar FORUM. LIJEP PZDRAV.

Vaxter 17.05.2008 01:44

Svako pravilo postoji sa razlogom!
Dok ih nije bilo, vladala je anarhije, i ovo je bilo daleko od konstruktivnog i edukativnog sajta... ;)
Vishe je bilo mesto na kome smo se Miodrag i ja nervirali, i mesto sa koga su ljudi spremni da pomognu odlazili...

nidzabg87 22.05.2008 15:11

Poz za sve muzicare!!! Sajt je bas fin=D>, mesto gde mozes da se posavetujes sa kolegama kako starijim tako i mladjim, a i sa jednom koleginicom:)...Znam Zileta i Nesu Teslu uzivo (super momci) svi likovi zanimljivi na svoj nacin, izdvojio bih milanchesou koji ima odlican smisao za humor i al-bundy-a takodje, i lika koji ima Pantica na slici ne znam kako mu je nadimak... a i pozdravljam i sve ostale!

tesla 22.05.2008 16:37

eeeeeee care daleko sam ja više od "momak".... hehehehehe

nidzabg87 23.05.2008 00:55

Citat:

Originalno postovano od tesla (Post 38282)
eeeeeee care daleko sam ja više od "momak".... hehehehehe

kaze se 'hvala na komplimentu!':D poz

Jugo 23.05.2008 01:38

Sto za mene nece neko da kaze MOMAK! Pivo placam iz momenta!;)

tesla 23.05.2008 14:19

Citat:

Originalno postovano od nidzabg87 (Post 38335)
kaze se 'hvala na komplimentu!':D poz

naravno HVALA na komplimentu........
pozzzzzzzzzzzz

zeko 23.05.2008 14:24

Citat:

Originalno postovano od gerber (Post 38343)
Sto za mene nece neko da kaze MOMAK! Pivo placam iz momenta!;)

Ma kakav momak...Greber je MOMCINA!!;)

vane1 23.05.2008 15:59

Evo i mene,prosto nemogu biti ravnodusan a da ne kazem koju rec i ja. Nisam nesto posebno aktivan na forumu,iz opravdanih razloga,ali ovo je prava stvar za muzicare,i drago mi je da sam i ovde naiso na dobre ljude,koji su spremni da pomognu oko bilo kakvog problema. Nisam citao bas sve sta su kolege rekle i koga su sve hvalile,ali mislim da ima i onih koji mozda i nisu za hvaljenje ali su u manjini tako da ne umanjuju vrdnost sajta i foruma. Dopalo mi se ono o osnivanju stranke,podrzao bi taj predlog oberucke;).
Pozdrav svima i samo nastavite tako!!!

Trenutno vrijeme na Forumu 06:01

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org