![]() |
Ajde da onda i kudimo: Zaboravno Pilence.... c,c,c,c,c :D :D :D
|
misljenje o kolegama- blacenjei pohvale
evo prijatelji i meni je drago da imate jedan ovako edukativan sajt i moze se svasta od vas nauciti jer ste spremni pomoci,samo jedno zamjerim sto ste toliko strogi sa pravilima kao u nekoj policijskoj drzavi.savjetujem da se poslusa BORA CORBA i pravila pravila -novi sam na sajtu ali cu ubrzo dobiti toliko BANANA da necu morati vise ici u trgovine.-NEMOJ OVO NESMIJES ONO-tko ima danas vise toliko vremena da cita jos i pravila kad zeli da se ukljuci u jedan ovako dobar FORUM. LIJEP PZDRAV.
|
Svako pravilo postoji sa razlogom!
Dok ih nije bilo, vladala je anarhije, i ovo je bilo daleko od konstruktivnog i edukativnog sajta... ;) Vishe je bilo mesto na kome smo se Miodrag i ja nervirali, i mesto sa koga su ljudi spremni da pomognu odlazili... |
Poz za sve muzicare!!! Sajt je bas fin=D>, mesto gde mozes da se posavetujes sa kolegama kako starijim tako i mladjim, a i sa jednom koleginicom:)...Znam Zileta i Nesu Teslu uzivo (super momci) svi likovi zanimljivi na svoj nacin, izdvojio bih milanchesou koji ima odlican smisao za humor i al-bundy-a takodje, i lika koji ima Pantica na slici ne znam kako mu je nadimak... a i pozdravljam i sve ostale!
|
eeeeeee care daleko sam ja više od "momak".... hehehehehe
|
Citat:
|
Sto za mene nece neko da kaze MOMAK! Pivo placam iz momenta!;)
|
Citat:
pozzzzzzzzzzzz |
Citat:
|
Evo i mene,prosto nemogu biti ravnodusan a da ne kazem koju rec i ja. Nisam nesto posebno aktivan na forumu,iz opravdanih razloga,ali ovo je prava stvar za muzicare,i drago mi je da sam i ovde naiso na dobre ljude,koji su spremni da pomognu oko bilo kakvog problema. Nisam citao bas sve sta su kolege rekle i koga su sve hvalile,ali mislim da ima i onih koji mozda i nisu za hvaljenje ali su u manjini tako da ne umanjuju vrdnost sajta i foruma. Dopalo mi se ono o osnivanju stranke,podrzao bi taj predlog oberucke;).
Pozdrav svima i samo nastavite tako!!! |
Trenutno vrijeme na Forumu 06:01 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org