![]() |
Kak nema,ima ono najbitnije start-stop,intro,fill in.............i moze user ritmove a ima i fabricke...
|
Citat:
|
Ma ŠEfiljkin pasulj je najbolji.......=))=)):lol::lol:
|
Nemojte se sprdati sa temom :) fino pitam :D
|
Društvo, predlažem sljedeče : ajmo mi sačekat da GW-8 dođe u prodavaonice, pa kad ga netko kupi neka stavi dojmove i demose na site da sami donesemo ocjenu na temelju vlastitog iskustva vrijedi ovaj Rolandov novitet čemu ili ne.
Ovako sve se svodi na tip rekla-kazala, a nismo se mali put opekli u dojmovima i procjenama oko izlazaka novih kljava. Sjetite se samo Audye (koje neće biti još oho-ho), Tyrosa III i sl. Neznam dal se slažete, al dok se netko ne pohvali da ju je uspio kupit bilo bi najbolje ovu temu do tada zaključat. |
Ljudi..ja NIŠTA sd ne znam...Prije sam bar nešto znao a sad NIŠTA...Jedna strana tvrdi da NIJE aranžer i da je Worstation,Druga strana da je Arranžer...Pa šta je sad?Daj odlučite se il bar dajte konstruktivne komentare da se lakše orientiramo...Pozdrav!
|
Citat:
|
Ljudi molim vas ne budite smjesni, Almire, i pored toga sto GW8 ima neke
aranzerske funkcije sint je WORKSTATION i nema veze sa svetom aranzera. Neznam zasto su ljudi toliko pametni da tvrde obratno i od samog ROLANDa koji pravi taj sint, GW7 i 8 nikad nisu bili nikaki aranzeri. I CZ230S ima ritmove na sebe, dal i to znaci da je aranzer? Sint je namenje vise studiskim svetu i u sebe sadrzi vise WORKSTATION funkcije a to isto tvrde jos 100 stranice a i sami ROLAND na njihovu stranicu, pogledajte na ovaj search, kako ga zovu: http://www.google.com/search?q=rolan...ient=firefox-a A ako ste stvarno toliko tvrdoglavi i taj VAS UKUS sa kime se ljudi pravdaju ovde evo pogledajte gde ih ROLAND stavio, u koju kategoriju, do your home work before you say something kazu amerikanci: http://rolandus.com/products/product...px?ParentId=83 |
Citat:
P.S. zar u mene sumnjaš kad je Roland u pitanju?:D |
Buraz, ne sumnjam u tebe nimalo al GW8 i dalje je workstation, sto se tice kontrola
start stop i ostalo ima i triton i motif i sve...nije to to. Pricam fakte. Razlika izmedju aranzera i workstationa je velika, mnogo velika da mi treba sav dan da objasnim. Jedine masine koje se danas moze nazvati arranzer/workstation u jedno su SAMO i JEDINO korgove PA masine, sve ostalo roland i yamaha i druge su vekove unazad. To su samo aranzeri il samo workstationi koji su bolji i najbolji u onome sto nude al kao masina sve u jedno nijedna jos ne nudi sto jedan PA moze ponuditi ni u snu a to i ti sam vec znas i slazes se samnom i pre no sto to potvrdis. Druga stvar, mi smo Balkanci i poznati smo po tome da od CZ230S hocemo da napravimo TRITONa al i to ne ide tako. GW8 nije aranzer zato sto u sebe nema nijednu aranzersku funkciju, ponavljam funkciju ne dugmice i komande, nit moze praviti stilove nit moze editovati nemoze nista uopste nimalo. Sto se tice Workstationa on ima vrlo dobre WORKSTATION funkcije na sebe koje nude mnogo vise o solazi nego i cuvenih G70 il E80 i bas zato je workstation, zato ga je ROLAND stavio kod workstations i jos mnogo ostalih stvari. |
Trenutno vrijeme na Forumu 03:16 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org