![]() |
Ma pevac tacno peva ali su se ovi zbunili,inace su dobri muciari u pitanju:lol:
|
heh
a dobro svakom se od nas nekad desilo da nesto omasi... sve je to normalno.. ljudi smo:D |
LELE!!!!!!!!!!!A bre kako da zaborave forspil i harmoniju.=)) Znam da smo Nesko,Velja i JA svirali tu pesmu na nekom veselju.Znam bre da je znaju.Mozda je u pitanju mala akoholna dekoncetracija!!!
A ko je bio za klavijaturama? |
hahaha! :)
Ma i nama se desi da nam je do zajebancije ... ali onda izmenjamo instrumente medjusobno ... Da cujete samo kako sviram bas, basista bubnjeve, bubnjar gitaru ... Eeeeee TO je komedija :D |
Citat:
|
A ja dok sam svirao prije bas gitaru,
onda smo gitarista i ja zahebavali bubnjara. Ritam gitara je lupala na prvu, a ja s bas gitarom kontru. Uvijek smo na kraju dobili po grbi s palicama.Al je užitak bio gledati bubnjarevo mučenje |
Citat:
|
Fora je baš dobra,
retko koji bubnjar je uspio savladat i ostat u ritmu, a nerijetko su se i neki plesači pomotali |
hahahah, SJAJNA fora!!! Moracu je ukrasti i nagovoriti mog basistu i gitaristu na ovako nesto :) hahah :)
|
uuff svi ste se zapalili na te snimke a ja nikako ne uspijem da to pogledam jer nece da mi otvori pa mi zao da ne cujem u cem je fora.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 18:26 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org